Polka dots muur


Polka dots zijn hot. Op tshirts, op jurken, op papier, als achtergrond, en ook op muren! Eenvoudige stippen die een saaie kale muur omtovert tot een leuke en vrolijke muur. Zwarte polka dots zijn erg populair, maar als je het nóg vrolijker wilt hebben, dan zou je ook voor een andere kleur kunnen gaan. Goud, geel, groen, paars, blauw… Het kan allemaal. En als je de vrolijkste kamer van de hele wereld wilt creëren, dan zou je zelfs een mix kunnen nemen van alle kleuren van de regenboog!

Polka dots muur

Stippen muur in de kinderkamer

Polko dots staat dus bijna gelijk aan vrolijkheid. De stippen geven elke ruimte een feestelijke sfeer. Of het nou om de woonkamer, hal of slaapkamer gaat. Maar van alle kamers in huis, zijn polka dots het meest populair in de kinderkamer of babykamer. Om te voorkomen dat het té druk wordt, is het verstandig om één muur te bekleden met de stippen. Je zou daar in ieder geval mee kunnen beginnen. Mocht je het daarna tóch te weinig vinden, dan kan je altijd nog besluiten om een tweede of zelfs meerdere muren met polka dots te bekleden.

Polka dots muur

Polka dots muur

Polka dots muur

Polka dots muur

Behang

De meest eenvoudige manier om een leuke en vrolijke polka dots muur te creëren is met behang. Er zijn super veel polka dots behang ontwerpen van verschillende merken verkrijgbaar. Het grote voordeel is natuurlijk gemak, en als je van nette patronen houdt, dus dat de afstanden van alle stippen exact gelijk zijn, dan is het ook aan te raden om behang te nemen.

DIY

Heb je en lager budget en vind je DIY projecten leuk? Dan zou je ook kunnen overwegen om zelf een DIY polka dots muur te creëren. De meest eenvoudige manier om dat te doen is met behulp van stikkers. Rondvormige stickers die je op de muur kunt plakken. Kan je geen mooie stippen stickers vinden, die voldoen aan jouw wensen? Dan zou je ook stippen kunnen creëren van papier. Je kunt heel eenvoudig stippen creëren met behulp van een speciale circelschaar. Daarmee kan je zelfs het formaat van de stippen bepalen. Vervolgens kan je met lijm, tape of gewone plakband de stippen op de muur plakken. Simpel!

Polka dots muur

Polka dots muur

Polka dots muur

Polka dots muur

Polka dots muur

Polka dots muur

Polka dots muur

Polka dots muur

Polka dots muur

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate