De stoere keuken van ontwerper Kelly


Vandaag gaan we een kijkje nemen in de stoere keuken van Kelly, die samen met haar man Phil en hun twee zonen in een super leuke woning woont. Geloof het of niet, voordat Kelly en Phil in deze woning trokken, was het een vervallen bungalow uit de jaren ’30. En dat was ook te zien tijdens hun eerste bezichtiging. Desondanks zagen ze er meteen potentie. Omdat ze in een moeilijke woningmarkt zaten, waarbij woningen super snel werden verkocht, nog voordat het op de markt werd gezet, hadden ze meteen tijdens de bezichtiging al een bod gedaan. En nu hebben ze er hun droomhuis van gemaakt. De gehele woning is geweldig ingericht, maar voor ons is de keuken dé grootste blikvanger. Kijken jullie mee?

De stoere keuken van ontwerper Kelly

Gezellige woonkeuken

De keuken is ingericht op de begane grond, samen met de keuken. De keuken was vóór de verbouwing een stuk kleiner. Omdat ze er een echte woonkeuken van wilden maken, hebben ze besloten om een uitbouw te realiseren. Naast een vast keukenblok aan de muur, een groot keukeneiland, vind je er nu ook een hele gezellige eethoek. Het is een plek geworden voor ontbijt, lunch en diner, maar ook bijvoorbeeld gezellige kerstavonden met vrienden en familie.

De stoere keuken van ontwerper Kelly

Betonvloer en witte metrotegels

Op de vloer is er gekozen voor een rauwe en on afgewerkte betonvloer, die de keuken een stoere en industriële uitstraling geeft. Dit hebben ze gecombineerd met een grote strak gestuukte witte muur en muren die volledig tot aan het plafond betegeld zijn. De witte metrotegels zorgen voor een speelse restaurant uitstraling, vooral omdat de letter vier is betegeld met grijze varianten van de metrotegels.

Helemaal aan de andere kant zijn er lage keukenkasten geplaatst. Strakke witte moderne keukenkasten, afgewerkt met een dik betonnen werkblad. De keuken achterwand is dus net als de andere muren betegeld met de witte metrotegels. De minimalistische witte vintage wandlampen aan de keuken achterwand passen er super leuk bij.

Keukeneiland met betonnen frame en mediterraanse patroontegels

Naast de witte keukenkasten tegen de muur, vind je er ook een groot keukeneiland. Het keukeneiland bestaat uit een dik betonnen frame, waarvan de buitenkant betegeld is met hele leuke wit blauwe patroontegels. Hierdoor heeft de keuken ook een beetje een mediterraanse sfeer gekregen. De drie vintage houten barkrukken daar tegenaan passen perfect bij de stijl, net als de twee grote zwarte industriële hanglampen boven het eiland.

De stoere keuken van ontwerper Kelly

De stoere keuken van ontwerper Kelly

De stoere keuken van ontwerper Kelly

Bron: Rockmystyle.co.uk | Fotografie: Shadowplay UK

1 Comment

  1. Wat een prachtige keuken hebben ze gemaakt! Vooral die 4 die in de muur verwerkt is vind ik echt heel gaaf. Is er ook een reden voor dat ze voor dat cijfer hebben gekozen?

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate