10x Eettafel bank


Bij een eettafel horen eetkamerstoelen. Twee eetkamerstoelen, vier eetkamerstoelen, zes eetkamerstoelen of zelfs meer. Maar wat je steeds vaker ziet, is dat eetkamerstoelen gecombineerd worden met een eettafel bank. Aan één kant worden eetkamerstoelen geplaatst, terwijl een bank aan de andere kant van de eettafel wordt gezet. Een mooie mix!

Eettafel bank

Eettafel bank

Voordeel van een bank

Een bank bij de eettafel ziet er niet alleen mooi uit, het biedt ook een belangrijk voordeel. Je kunt er namelijk altijd meer mensen op laten zitten. Stel je hebt een zes-persoonstafel, waarbij je aan elke kant drie eetkamerstoelen hebt. Dan heb je plaatst voor zes personen. Maar als je aan dezelfde tafel drie eetkamerstoelen combineert met een lange bank, dan kan je meestal wel één persoon extra op de bank laten zitten.

Eettafel bank

Eettafel bank

Eettafel bank

Eettafel banken heb je in verschillende soorten stijlen, maten, kleuren en materialen. Voor elke stijl eettafel is er dus altijd een passende bank te vinden. Wij hebben een aantal mooi eettafel banken voor je gevonden. Welke vind jij het mooist en past het beste bij jouw eettafel?

Deze rustieke Hkliving french bank van teakhout met rugleuning is hier verkrijgbaar.

Hkliving heeft ook een mooie eettafel bank in het wit en zwart. Deze vind je hier.

De houten bank hieronder is van Riverdale en is hier verkrijgbaar. Hij is ook in het wit verkrijgbaar.

De naturel bank hieronder is van Tine K en is hier te koop.

De bank hieronder heeft een lengte van maar liefst 260cm! Hij is hier verkrijgbaar.

Heb je een eettafel van twee meter? Onderstaande bank past perfect! Hier verkrijgbaar.

Houd je van stoer en een beetje industrieel? Onderstaande houten bank is afgewerkt met stoere stalen poten. Hij is hier verkrijgbaar.

Hieronder zie je de stoere eettafel bank van Frama en is hier verkrijgbaar.

Wil je een eettafel bank die past bij een modern Scandinavisch interieur? Hieronder vind je de bank van Bloomingville die met een mooie grijze zitkussen wordt geleverd. Je vindt hem hier!

1 Comment

  1. Pingback: Verschillende stoelen aan de eettafel | HOMEASE

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate