Moderne klassieke slaapkamer met inloopkast en badkamer


In de portfolio van architectenbureau Lim + Lu zijn we een hele mooie slaapkamer tegengekomen. De Chinese interieurarchitecten hebben in Hong Kong een super stijlvol en modern appartement ontworpen met een woonoppervlak van 110m2. Het interieurontwerp kenmerkt zich met mooie opvallende kleuren en luxe chique materialen. Daarmee is een super stijlvol interieur gecreëerd die te omschrijven is als een combinatie van modern en klassiek. Hieronder kan je een kijkje nemen hoe de slaapkamer is geworden.

minimalistische-chique-slaapkamer

Minimalistische slaapkamer

Eigenlijk is de slaapkamer eenvoudig en minimalistisch ingericht. De enige meubels die je er vindt is het bed, een mooie designlamp naast het bed, een tafeltje en een ligbed.

Het zijn de ruimtes die bij deze slaapkamer horen die deze ruimte zo bijzonder maken. Links van de slaapkamer vind je namelijk een badkamer, terwijl aan de andere kant ook een inloopkast is ingericht.

stalen-deuren-slaapkamer

Stalen deur

Beide ruimtes zijn gescheiden middels stoere stalen deuren en kozijnen. Voor de kleine badkamer is er gekozen voor een stalen schuifdeur, en via dubbele spiegeldeuren heb je toegang tot de inloopkast.

Chique kleine badkamer

Zowel de badkamer als de inloopkast zijn ingericht met opvallende mooie kleuren en materialen. Zo vind je op de vloer in de badkamer mooie marmeren zeshoekige hexagontegels, terwijl de muren voor een groot deel turquoise groen zijn geschilderd. Ook is er gekozen voor een donkere marmeren wastafel, die erg mooi staat bij de gouden accenten in de spiegel, de kranen en de poten van de wastafel.

goud-marmer-badkamer

kleine-chique-badkamer-slaapkamer

Luxe inloopkast

Dezelfde luxe en bijzondere uitstraling vind je ook in de slaapkamer. Daar zijn blauwe muren gecombineerd met een mooie patroonvloer, terwijl de fauteuil en de gordijnen van de kledingkasten roze zijn. En ook in de inloopkast zijn gouden accenten gebruikt in de vorm van gouden kledingroedes.

stalen-deuren-inloopkast-slaapkamer

De bijzondere hanglamp maakt de inloopkast helemaal af.

Fotografie: Nirut Benjabanpot

2 Comments

  1. Pingback: 15x Slaapkamer met inloopkast | HOMEASE

  2. Pingback: Inspirerende slaapkamer-badkamer-inloopkast combinatie | HOMEASE

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate