Inspirerende keukenverbouwing met u-vormige groene keukenkasten


We zijn dol op interieur veroubwingen met before en after foto’s. Op die manier kan je het verschil tussen vóór en nà het beste zien. Vandaag gaan we zo’n verbouwing laten zien, een hele bijzondere keuken metamorfose uit Sydney!

inspirerende-keukenverbouwing-vormige-groene-keukenkasten-before

inspirerende-keukenverbouwing-vormige-groene-keukenkasten

Interieurontwerpers Juliette Arent en Sarah-Jane Pyke van Arent & Pyke hebben in Sydney een jaren ’20 woning volledig verbouwd. De woning is prachtig geworden, maar het is vooral de keuken metamorfose die onze aandacht wist te trekken. Hoewel de oude keuken nog niet helemaal afgeschreven is, is het verschil met de nieuwe keuken enorm. Alles is nieuw!

groene-keuken

U-vormige keuken

Het is een vrij grote u-vormige keuken. Er is gekozen voor stijlvolle frisse groene keukenkasten, die afgewerkt zijn met eiken houten lades en een chique marmeren werkblad. De afzuigkap is strak afgetimmerd, waardoor het bijna wegvalt tegen de keukenwand die volledig met rechthoekige glanzende tegels zijn betegeld.

afzuigkap-aftimmeren

Zwarte elementen

Naast groen en eiken hout, vind je in de keuken ook zwarte elementen terug. De zwarte kraan bijvoorbeeld of de stoere zwarte plankdragers. Maar ook de barkruk aan de bartafel en de wandlampen aan de keukenwand zijn zwart. Deze zwarte elementen staan prachtig bij de groene keukenkasten.

Loving it!

ovalen-eettafel-keuken

wandplanken-keuken

Bron: Remodelista.com | Fotografie: Felix Forest

1 Comment

  1. Pingback: Moderne mintgroene keuken met een marmeren werkblad | HOMEASE

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate