15x Daybed


Houd je van lekker relaxen, loungen en lekker languit liggen op de bank? Dan is een daybed jouw ideale meubel in huis. Een daybed is namelijk een bed, chaise lounge én bed in één! Daarnaast ziet een daybed er ook gewoon erg leuk uit in huis. We hebben de leukste daybed inspiratie voorbeelden voor je op een rijtje gezet. Wat vind je ervan?

Daybed

Multifunctioneel

Het fijne van een daybed is, is dat het multifunctioneel is. Dit is te danken aan het eenvoudige ontwerp, bestaande uit een laag platform en vaak met een bijpassende comfortabele kussen. Je kunt het voor verschillende doeleinden in verschillende ruimtes in huis gebruiken. Sommigen gebruiken het als extra zitplek in de woonkamer, anderen gebruiken het als een loungebank in de slaapkamer. En voor de kinderkamer kan je met een daybed ook een super leuke loungehoek creëren. Je zou het zelfs als zit- en ligmeubel in de tuin of op het balkon kunnen gebruiken. En mocht je op zoek zijn naar een logeer bed, een daybed is een leuke optie!

Soorten en kleuren

Een daybed heb je in heel veel verschillende stijlen. Je hebt het super populaire safari bed met een gespannen doek als zitting. Daarnaast heb je ook luxere varianten van hout en rotan. Daarnaast heb je vaak ook keuze tussen verschillende diktes en kleuren voor de kussen. Mocht je geen daybed kunnen vinden die voldoet aan jouw wensen, dan kan je ook je eigen daybed maken. Als je een beetje handig bent, zal dat niet een al te moeilijke klus voor je zijn.

Een daybed zelf ziet er al leuk uit, maar je kunt het nóg leuker maken door het te stylen met leuke kussens en kleden.

Daybed

Daybed

Daybed

Daybed

Daybed

Daybed

Daybed

Daybed

Daybed

Daybed

Daybed

Daybed

Daybed

Daybed

1 Comment

  1. Pingback: Inspirerende vintage chique slaapkamer | HOMEASE

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate