Smalle lange badkamer met een mooie tegelmix


Vandaag willen we jullie inspireren met een hele bijzondere badkamer. Het is namelijk geen badkamer van een huis of een appartement, maar van een kantoor. Another Studio is het architectenbureau van Andrey Andreev and Petya Nikolova. De twee Bulgaarse architecten hebben een appartement volledig verbouwd tot hun kantoor. Naast werkplekken, is het kantoor ook ingericht met een keuken, twee terrassen én een badkamer.

Smalle lange badkamer met een mooie tegelmix

Ondanks dat het een kantoor badkamer is, is het tóch vrij ruim. Het is weliswaar smal, maar het is een vrij lange ruimte. Hierdoor is het mogelijk om naast een ruime inloopdouche, ook een bidet, een toilet én een wastafel in te richten.

Badkamer inrichting

Vanuit de keuken loop je in de badkamer tegen de wastafel aan. Ze hebben gekozen voor een mooie dikke eiken houten werkblad, waar een opbouwwastafel op is geplaatst. Daarboven vind je een grote ronde spiegel en een stoere wandlamp aan de muur.

Smalle lange badkamer met een mooie tegelmix

De rest van de badkamer vind je aan de linkerkant. Helemaal achterin is de inloopdouche ingericht, die middels glazen douchewand gescheiden is van het toilet en de bidet. Het is een super mooie smalle op maat gemaakte douchewand tot het plafond.

Witte tegels en patroontegels

De tegels in de badkamer maken deze badkamer uniek. Er is gekozen voor een mix van verschillende soorten tegels. Op de vloer vind je een combinatie van strakke witte vloertegels en sierlijke patroontegels. Ook op de muren vind je verschillende soorten tegels. Een klein deel is betegeld met dezelfde tegels als de vloer, terwijl andere delen betegeld zijn met strakke witte wandtegels én andere patroontegels.

Smalle lange badkamer met een mooie tegelmix

Ondanks dat de patroontegels op de vloer en aan de muren erg druk kunnen zijn, zorgen de witte wandtegels en vloertegels ervoor dat er meer balans is in de badkamer.

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate