Speelse moderne kinderkamer met leuke elementen


Het inrichten van een kinderkamer vergt een heel andere aanpak dan het inrichten van een slaapkamer van een volwassenen. Zo zijn wij van mening dat elke kinderkamer iets speels moet hebben. Natuurlijk is het belangrijk dat je het praktisch ingericht, maar het moet ook niet té serieus worden. Het gaat immers om de kamer van een kind. Daar was ook Artem Tiutiunnyk het mee eens, een interieur architect en ontwerper die onderstaande mooie en speelse kinderkamer heeft ontworpen.

Speelse moderne kinderkamer met leuke elementen

De interieur architect heeft get interieur ontwerp gemaakt van een modern appartement. Het interieur ontwerp kenmerkt zich met strakke lijnen, een frisse Scandinavische uitstraling, en vooral heel veel mooie op maat gemaakte oplossingen. Zo zou je de stijl van deze kinderkamer kunnen omschrijven.

Muurschildering en krijtbord muur

Net als in de rest van het interieur, vind je hier een basis bestaande uit een sfeervolle houten vloer en strak afgewerkte witte muren. Daarnaast hebben ze ook iets bijzonders gedaan met twee grote muren. De muur waar het bed tegenaan is geplaatst is bijvoorbeeld bewerkt met een mooie en muurschildering. Een grote illustratie met wolken, regen en een grote gele paraplu. De andere grote muur is een groot krijtbord geworden. Zo’n krijtbord muur ziet er niet alleen leuk en speels uit, maar ook de kinderen zullen het helemaal geweldig vinden.

Speelse moderne kinderkamer met leuke elementen

Maatwerk kinderkamer

Bijna alles is op maat gemaakt in deze kinderkamer. Het bed is daar een mooi voorbeeld van, bestaande uit een onderstel met twee grote houten laden, een stoere zwarte stalen frame tot het plafond, én een vaste kast als hoofdbord. Aan de andere kant is een grote vaste witte kledingkast gerealiseerd. En daartussen vind je een boekenkast, een speelgoedkast, en een op maat gemaakt bureau, net onder het grote raam.

Speelse moderne kinderkamer met leuke elementen

Klimrek met turnringen

Tussen het bed en de krijtbord muur is bovendien nog iets extra’s gebouwd, die deze kinderkamer nóg leuker en speelser maken. Ze hebben daar namelijk een klimrek gemaakt met een houten glijbaan en speelse turnringen.

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate