3D ontwerpen van een mooie babyblauwe kinderkamer


De mooie 3d ontwerpen van deze kinderkamer zijn gemaakt door Łukasz Głogowski Design. Voor een klant uit Polen hebben zij een ontwerp gemaakt voor de kinderkamer. Om het volledig zichtbaar te maken van hoe het gaat worden, hebben zij het ontwerp prachtig gevisualiseerd in levensechte 3d ontwerpen. Op die manier is het mogelijk om de nieuwe kinderkamer vanuit alle hoeken te bekijken. Zelfs vanuit een bovenaanzicht.

3d-ontwerpen-mooie-babyblauwe-kinderkamer

L-vormige kinderkamer inrichting

Het is een vrij ruime l-vormige kinderkamer die door de interieurarchitecten ingericht zijn met een overzichtelijke praktische indeling. Bij binnenkomst tref je aan de rechterkant een inbouwkast met open planken aan de bovenkant en dichte ladekasten aan de onderkant. Aan de linkerkant vind je een op maat gemaakte multifunctionele meubel over de gehele muur. Deze meubel bevat een grote kledingkast, een bed met brede ladekasten en een speelhok boven de kledingkast, die middels een vaste ladder vanuit het bed te bereiken is.

l-vormige-kinderkamer-inrichting

De buitenmuur waar een grote raam aanwezig is, is een lage maatwerk kast gerealiseerd, die vanaf het bed helemaal doorloopt tegen de andere muur. Daar vind je een grote werkplek met een dikke brede zwevende plank over de gehele breedte van de muur. Deze plank wordt als bureau gebruikt waar je met z’n tweeën aan kunt zitten. Boven het bureau zijn meerdere brede planken gemonteerd, die als boekenplanken worden gebruikt.

Babyblauw en underlayment

De sfeer en uitstraling van deze kinderkamer is sterk bepaald door de materialen en kleuren. De ontwerper heeft gekozen voor een kleurenpalet bestaande uit lichtgrijs, babyblauw en lichtbruin. De gietvloer is net als de grote muur bij de werkplek lichtgrijs. Deze staan super mooi bij de hele lichte blauwe muren. De multifunctionele maatwerkmeubel is gemaakt van underlayment, waarvan de buitenkant babyblauw is geschilderd, terwijl de binnenkant onbewerkt is gelaten. De lage kast bij het raam en het bureau is ook van underlayment gemaakt. Deze geven de kinderkamer een stoere uitstraling.

grijze-gietvloer-kinderkamer

babyblauwe-kinderkamer

babyblauwe-inbouwkast-kinderkamer

underlayment-bed-kinderkamer

Bron: Glogowscyarchitektura.com

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate