3x plakfolie om van te houden


Eerlijk is eerlijk, het is niet altijd eenvoudig om je huis stijlvol en met smaak in te richten. Natuurlijk zien we dagelijks allerlei gave hebbedingetjes voorbij komen. Helaas. Vaak met een flink prijskaartje. Plakfolie is in veel gevallen een leuke en voordelige (altijd mooi meegenomen!) optie. Plakplastic kun je namelijk op ontelbaar veel manieren inzetten om je huis een persoonlijk tintje te geven. Zo beplak je bijvoorbeeld een kast, vensterbank,  deur of een tafelblad. Super hip en vrolijk resultaat!

Marmer plakfolie

Een leuke tip om je huis op een voordelige manier een chique tintje te geven, is om een marmer plakfolie te gebruiken. Het leuke aan dit plakfolie is dat je het kunt plakken waar je maar wilt. Zo kun je op verschillende plaatsen in je interieur een marmeren detail toevoegen. Je ziet tegenwoordig bijvoorbeeld veel salontafels en bijzettafeltjes met een marmeren tafelblad. Deze look creëer je eenvoudig zelf met een marmer plakfolie.

Marmer plakfolie

Marmer plakfolie

Hout plakfolie

Een vlotte houtlook… zonder dat er ook maar enig timmerwerk bij komt kijken. Dat klinkt goed. Hout plakfolie kan dit natuurlijk als geen ander. Er zijn enorm veel mogelijkheden voor deze hippe, neutrale plakfolies. Eigenlijk passen ze in elk interieur. Ze hebben een natuurlijke uitstraling, wat maakt dat ze lekker makkelijk te combineren zijn. In veel gevallen moet je echt goed turen om te kunnen ontdekken dat het om een hout plakfolie gaat. Haast niet van echt te onderscheiden. Een leuk adresje voor hout plakfolie is deze plakfolie shop. Je vind hier alles van naturel eiken, sloophout, bamboe tot zelfs kurk plakfolie. Kan je keuken wel een frisse boost gebruiken? Een leuk idee voor hout plakplastic is om er je keukenkastjes mee te beplakken. Op deze manier behoudt je keuken de mooie natuurlijke look, terwijl hij er toch weer als nieuw uit ziet. Ideaal. Ook je tafelblad kun je  beplakken met een plakfolie. Dat kan hele gave resultaten opleveren!

Hout plakfolie

Krijtbordfolie

Schoolbordfolie is een praktische, maar vooral ook erg leuke toevoeging in je interieur. Je kunt dit plakfolie op een creatieve manier verwerken in haast elke kamer van je huis. In de keuken is het super handig om snel een paar notities neer te kunnen krabbelen. Zo kun je tijdens het koken alvast een boodschappenlijstje maken voor de volgende dag. Ook kids smullen over het algemeen van een krijtbordfolie op hun kinderkamer. Zo kun je een deel van hun deur beplakken, zodat het omgetoverd wordt tot een krijtbord. Hier kunnen ze vervolgens allerlei berichtjes achterlaten. Nadien even een doekje eroverheen halen en ze kunnen weer met een schone lei beginnen.

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate