5x Designer bijzettafel


Vandaag gaan we het hebben over de bijzettafel. Een bijzettafel is een klein tafeltje, die je ergens ‘bij zet’. Dit kan handig zijn omdat je op bepaalde plekken een tafeltje wilt hebben, waar je iets kleins op kunt plaatsen. Dit kan een kopje koffie zijn, een glas water, je leesbril, een afstandsbediening, noem maar op. Je zou het kunnen vergelijken met het nachtkastje in de slaapkamer, of de salontafel in de woonkamer. Het grote verschil is dat je de bijzettafel eigenlijk overal kunt gebruiken. Het kan bijvoorbeeld in een loungehoek of een leeshoek geplaatst worden, maar ook de woonkamer is een populaire plek voor de bijzettafel, naast de bank. Sommigen gebruiken zelfs alleen een bijzettafel in de zithoek, en geen salontafel. Ben jij op zoek naar een mooie bijzettafel voor waar dan ook in huis? Dat komt goed uit, want vandaag willen we je kennis laten maken met vijf super mooie design bijzettafels. We zijn benieuwd welke bijzettafel jij het mooist vindt!

Designer bijzettafel

Designer bijzettafel

Designer bijzettafel

Walter Knoll Joco Stone bijzettafel

Dit is de Joco Stone bijzettafel van het Duitse merk Walter Knoll. De super mooie bijzettafel is ontworpen door Design Studio EOOS, die twee mooie materialen op een hele bijzondere manier hebben gecombineerd. De bijzettafel is opgebouwd uit een geometrische stalen onderstel, gecombineerd met een hele chique ronde marmeren tafelblad. De Walter Knoll Joco Stone Bijzettafel is hier verkrijgbaar in de twee formaten Ø 33/38 x h. 46/40 cm, drie verschillende kleuren onderstellen in zwart, brons of messing, en drie soorten marmeren tafelbladen.

Walter Knoll Joco Stone Bijzettafel

By Lassen Twin bijzettafel

De By Lassen Twin bijzettafel is in 2015 ontworpen door By Lassen zelf. Het is een stoere compacte bijzettafel met een vierkant model, bestaande uit een dun, zwart stalen frame van 6mm, gecombineerd met een net zo dikke tafelblad. Een hele stijlvolle bijzettafel, die helemaal past bij de huidige interieurtrends. Het is hier verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en materialen, die door elkaar gecombineerd kunnen worden.

by-lassen-twin-bijzettafel

Vitra LTR bijzettafel

Ben je op zoek naar een echte designerklassieker? Dan is de Vitra LTR bijzettafel, ontworpen door Charles & Ray Eames, hleemaal jouw ding. LTR staat voor Low Table Rod Base, en zoals de naam al aangeeft, is het een compacte lage bijzettafel. Het is ontworpen in 1950, maar is net zoals veel ontworpen van het bekende designerduo, uitgegroed tot een ware klassieker. Wat ook leuk is, is om meerdere Vitra LTR bijzettafels bij elkaar te zetten, en deze te gebruiken als een salontafel in de woonkamer. Het is hier verkrijgbaar in verschillende varianten.

vitra-ltr-bijzettafel-sfeer-4

HAY Rebar bijzettafel

Dit is de HAY Rebar bijzettafel, die ontworpen is door Belgische ontwerper Sylvain Willenz. De compacte Scandinavische bijzettafel heeft een zwarte metalen frame, en kan gecombineerd worden met een ronde zwarte tafelblad of een donkere marmeren tafelblad. UIt diezelfde serie hoort ook nog een grotere rechthoekige tafel, wat eigenlijk meer een salontafel is. De HAY Rebar bijzettafel is hier verkrijgbaar.

hay-rebar-bijzettafel

Ethnicraft Rise bijzettafel

En last but not least, de Ethnicraft Rise bijzettafel. Het is ontworpen door ontwerper Jacques Deneef, die gefascineerd is door basismaterialen zoals hout. Hij combineert dit graag met andere materialen. Voor de Ethnicraft Rise bijzettafel heeft hij de massief eiken en walnoten tafelbladen gecombineerd met een zwarte metalen frame. Deze bijzettafel is de enige bijzettafel in dit rijtje, die twee lagen heeft. Vind je deze bijzettafel ook zo mooi? Het is hier verkrijgbaar!

ethnicraft-rise-bijzettafel

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate