Deze kinderkamer lijkt op een super leuke kinderwinkel!


In sommige kledingwinkels vind je niet alleen hele leuke producten, maar ook het interieur ziet er super leuk en inspirerend uit. De Archive Store in Amsterdam is een heel mooi voorbeeld, waar je terecht kunt voor leuke kinderkleding en stijlvolle meubels voor de kinderkamer. Vandaag gaan we een kijkje nemen in een kinderkamer, die lijkt op een super leuke kinderwinkel. Dat kan natuurlijk ook!

Deze kinderkamer lijkt op een super leuke kinderwinkel!

Deur tussen slaapkamer en kinderkamer

Onlangs hadden we de mooie vintage badkamer met groene cementtegels en gouden details laten zien. De badkamer is niet de enige ruimte van het appartement die erg mooi is. Eigenlijk zijn alle vertrekken super mooi ingericht. En dat geldt ook zéker voor de kinderkamer. Het appartement is ingericht met twee slaapkamers, waarvan één ingericht is als master bedroom, en één als kinderkamer. De kinderkamer kan bereikt worden via de gang, maar ook tussen de master bedroom en de kinderkamer vind je een deur. Dit kan natuurlijk erg handig zijn.

Deze kinderkamer lijkt op een super leuke kinderwinkel!

Donkergrijze muren

De kinderkamer is ingericht met mooie neutrale kleuren. Door het hele appartement ligt een chique geoliede eikenhouten vloer, wat ook hier terug te vinden is. Dit hebben ze hier gecombineerd met de wit geschilderde plinten en sierlijsten aan het plafond, terwijl de muren donkergrijs zijn geschilderd.

Deze kinderkamer lijkt op een super leuke kinderwinkel!

Open planken en muur vol met mooie spullen

Overal kom je mooie spullen tegen, zoals het witte vintage kinderbedje, het polka dots vloerkleed, de hobbelschaap en de tipitent. Maar het is de grote muur die de meeste aandacht trekt in deze kinderkamer. Ze hebben aan de grote grijze muur namelijk een soort open kast gerealiseerd, met brede wandplanken die in hetzelfde grijs is geschilderd als de muur. Aan de bovenkant vind je twee planken, en aan de onderkant één plank. Op de planken vind je leuke spullen zoals kinderschoentjes, houten speelgoed en plantjes. En het grote muurgedeelte tussen de planken, is ook stijlvol gedecoreerd met mooie haken, ingelijste posters, slingers, noem maar op.

Deze kinderkamer lijkt op een super leuke kinderwinkel!

Bron: Alvhem.com

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate