Groen marmer!


Marmer is helemaal terug van weggeweest in het interieur. En je kunt het overal voor gebruiken. Denk aan marmeren keukenbladen en marmeren salontafels. Echter, als je het over marmer hebt, denken de meeste mensen gelijk aan wit marmer, oftewel Carrara marmer. Wit marmer is veruit het meest populair, maar daarnaast heb je ook heel veel andere varianten en kleuren. Groen marmer bijvoorbeeld!

Groen marmer

Verde Alpi

Groen marmer, ook wel bekend als Verde Alpi, kenmerkt zich met een mooie donkergroene basis en aders van zwart, wit en grijs. Wit Carrara marmer heeft een chique klassieke look, maar Groen Verde Alpi marmer heeft dat nog véél meer. Door de donkergroene kleur valt Verde Alpi marmer veel meer op dan Carrara wit marmer. Daar moet je dus zéker rekening mee houden, vooral als je het bijvoorbeeld in de badkamer of keuken wilt toepassen. Als keukenblad, als keuken achterwand of groene marmeren tegels in de badkamer.

Groen marmer

Groen marmer

Groen marmer

Groen marmer
Een groene marmeren badkamer!

Groen marmer

Groen marmer

Keuken en badkamer

Vind je het een beetje té aanwezig, dan kan je het mooi combineren met neutrale kleuren. Een groene marmeren keukenblad staat bijvoorbeeld erg mooi bij witte keukenkasten. Vind je groen marmer helemaal te gek en kan je er niet genoeg van krijgen, dan kan je er zelfs je hele badkamer mee betegelen. De vloer, de wanden én de wastafelmeubel. Je zult aangenaam verrast worden van het bijzondere effect, die je daarmee creëert.

Subtiel groen marmer

Je kunt groen marmer ook heel subtiel in je interieur gebruiken, eigenlijk net zoals met wit Carrara marmer. Zo heb je hele mooie groen marmeren servies, je hebt groene marmeren knoppen, je hebt prachtige tafels met een groene marmeren blad en een gouden onderstel, noem maar op. Goud vormt overigens een hele combinatie met groen marmer.

Groen marmer
Wit, groen marmer en goud. Super chique!

Groen marmer

Groen marmer
Wit en groen marmer kunnen natuurlijk ook samen!

Groen marmer

Groen marmer

Groen marmer

Groen marmer
Super chique!

Groen marmer

Groen marmer

Groen marmer
Groen marmer vormt ook een mooie combinatie met hout!

Groen marmer

2 Comments

  1. Pingback: De leuke en chique badkamer van The Little Albion Guest House in Sydney | HOMEASE

  2. Hi,

    Ik ben op zoek naar een groene marmerlook tegel zoals hierboven ook te zien is in de badkamer & bar. Weten jullie waar ik een groene marmerlook tegel kan kopen? Het hele internet heb ik al doorgepluisd maar niets gevonden 🙁

    Groet,

    Suzanne

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate