Hema heeft het matras voor iedereen ontwikkeld!


Een matras uitzoeken klinkt heel eenvoudig, maar iedereen die ooit een matras heeft gekocht, weet dat het flink kan tegenvallen. Het heeft ook een beetje te maken met zelfkennis. Als je weet wat voor matras het beste bij jou past, dan is de zoektocht naar een nieuw matras een stuk eenvoudiger. Omdat er verschillende soorten slapers zijn, zijn er ook verschillende soorten matrassen. Of kan het misschien tóch anders? Hema heeft een matras ontwikkeld, die zich aanpast aan de lengte, gewicht en slaaphouding. En het ondersteunt je lichaam daar waar dat nodig is. Het is dus een matras voor iedereen!

Hema matras

Optimale nachtrust

Omdat het Hema matras voor iedereen is gemaakt, maakt het niet uit of je een rugslaper, een buikslaper of een zijslaper bent. Dit is vooral te danken aan de vijf verschillende lagen van het matras: 1. soepele, vochtregulerende hoes, 2. Geavanceerde, ademende Airgocell ©, 3. Lichaamsvolgende drukverlagdende comfortschuim, 4. Basis van ondersteunend koudschuim, 5. Ventilerende hoes met antislip. Elke laag heeft een eigen functie, en zorgen samen voor een optimale nachtrust.

Hema matras

Hema zelf is ervan overtuigd dat iedereen het matras geweldig zult vinden. Daarom bieden zij de mogelijkheid om het matras 100 dagen lang thuis uit te proberen. Vind je het daarna tóch tegenvallen, dan krijg je niet alleen je geld terug, maar komen ze het ook nog eens gratis bij jou thuis ophalen.

Hema matras

Formaten

Het Hema matras is verkrijgbaar in vijf verschillende maten. Hieronder zie je ze op een rij plus de bijbehorende prijzen:
Eenpersoonsmatras: 80 x 200 cm – 279.-
Eenpersoonsmatras: 90 x 200 cm – 299.-
Twijfelaar matras: 140 x 200 cm – 469.-
Tweepersoonsmatras: 160 x 200 cm – 529.-
Tweepersoonsmatras: 180 x 200 cm – 599.-

Hema matras

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate