Kleine fijne praktische badkamer


Een fijne badkamer betekent niet per definitie dat een badkamer ook groot moet zijn. Ook kleine badkamers kunnen super fijn zijn. Dat hebben we hier vaker laten zien. De kleine badkamer met de witte ronde mozaïektegeltjes is daar een heel goed voorbeeld van. We hebben ook een keer binnen gekeken in een super fijne badkamer die nog geen 4m2 groot is.

kleine-fijne-praktische-badkamer

Vandaag willen we jullie wederom inspirerend met een kleine badkamer. Een kleine maar super fijne en super leuk ingerichte badkamer!

Praktische indeling

Het begint bij een goede praktische indeling. Wat hier erg fijn is, is dat je hier geen rekening hoeft te houden met de wasmachine en droger. Net buiten de badkamer is namelijk een aparte washok aanwezig. Hierdoor heb je in de badkamer meer plek voor andere dingen. Een ruime inloopdouche bijvoorbeeld of een toilet. Deze zijn hier naast elkaar ingericht, gescheiden door een vaste wand. De inloopdouche is bovendien voorzien van een luxe regendouche set, en kan afgesloten worden met een luxe glazen deur. Een glazen deur staat tóch beter dan bijvoorbeeld een douchegordijn.

washok-buiten-badkamer

De badkamermeubel met inbouwwastafel vind je tegenover het toilet, naast de ingang. Daar past precies de kleine zwevende witte badkamermeubel met twee praktische ladekasten.

smalle-witte-badkamermeubel-ladekasten

Portugese patroontegels

Naast een praktische indeling, speelt stijl natuurlijk ook een belangrijke rol in een fijne badkamer. En deze kleine badkamer is zéker stijlvol. Vooral dankzij de combinatie tussen de grote witte wandtegels en de super leuke zwart witte Portugese patroontegels op de vloer. Voor deze laatste maken deze kleine badkamer super leuk.

zwart-witte-portugese-patroontegels

2 Comments

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate