Stalen deuren


Met sommige elementen kan je een interieur een hele bijzondere draai geven. Echte eyecatchers die elk interieur uniek maken. Bepaalde vloeren bijvoorbeeld of een grote raampartijen. Stalen deuren zijn daar ook een heel mooi voorbeeld van. Je ziet het steeds vaker terugkomen, in zowel moderne als klassieke interieurs. En dat is tevens één van de krachten van stalen deuren, ze passen in elk interieur. In stoere industriële loft woningen, maar ook in klassieke en rustieke interieurs passen ze perfect.

Stalen deuren

Stalen deuren kan je overal toepassen in huis. In de slaapkamer, badkamer, keuken, maar een van de meest populaire plek voor een stalen deur is tussen de hal en de woonkamer of tussen de hal en de keuken.

Stalen deuren op maat

Stalen deuren worden meestal op maat gemaakt. De eerste stap is dan vaak ook het opmeten van de deuropening. Op basis daarvan wordt het formaat van de stalen deur bepaald. Je kunt bovendien kiezen hoe je de stalen stalen deur wilt samenstellen. Hoeveelheid glas, hoeveelheid staal, deurgrepen, etc. Vervolgens wordt het ontwerp in productie genomen en volledig op maat gemaakt. Hierdoor is elke stalen deur uniek.

Stalen deuren

Stalen deuren

Stalen deur prijs

Doordat de stalen deuren volledig op maat gemaakt worden, is de prijs hoger dan bijvoorbeeld een normale houten deur. De materialen staal en glas zijn bovendien een stuk duurder dan hout. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het formaat, de samenstelling van staal en glas, en het soort stalen deur. Een enkele stalen deur is bijvoorbeeld goedkoper dan dubbele opslaande deuren. En ook voor een stalen schuifdeur betaal je een andere prijs dan een taatsdeur. De meest eenvoudige variant begint vaak rond €1500,- en kan oplopen tot boven de €10.000,- voor een stalen duur inclusief stalen kozijnen en ramen.

Stalen deuren

Stalen deuren

Stalen deuren

Stalen deuren

 

Stalen deuren

Stalen deuren

 

Stalen deuren

Bron: Studio-mcgee.com | Kathykuohome.com | Fritsjurgens.com

8 Comments

 1. Pingback: Mooie binnendeuren | HOMEASE

 2. Pingback: Een eclectisch interieur | HOMEASE

 3. We willen graag een stalen wand tussen woonkamer en keuken. Zonder glas.
  De hoogte is 2,44 over een lengte van 2,10. Daarbij een opening 0,85 en daarnaast 2x rij met 3 openingen boven elkaar van 0,625.
  Wat is het profiel. En wat zijn globaal de kosten?
  Waarschijnlijk komen jullie toch opmeten en misschien met andere ideeen.
  Graag hoor ik van u.
  Met vr groet,
  Helma de Jong

 4. Pingback: Moderne klassieke slaapkamer met inloopkast en badkamer | HOMEASE

 5. Hallo,

  bieten Sie Ihre Stshlglastüren auch für deutsche Kunden an. Wir suchen eine Stahlglastür als Trennung zwischen Flur/Diele und Wohnzimmer. Wir kommen aus NRW.

  Mit freundlichen Grüßen
  Lüllwitz

 6. Anyone speak English here? Where can you find doors like this?!

 7. Pingback: Luxe met een glazen balustrade | HOMEASE

 8. Goedendag,
  Ik wil graag weten welk laminaat er op een bepaalde foto getoond wordt. Het gaat om een foto bij de stalen deuren. Het is een lichte vloer. Links staat een witte bank en je kijkt recht tegen een bruin kussentje aan.
  Fijne dag,
  Anne

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate