Het fijne thuiskantoor van Zoé


Een tijdje geleden hebben we de kinderkamer laten zien, die ingericht is door creatief duizendpoot Zoé, die samen met haar gezin in een super leuk en stoer appartement woont in Parijs. Zoé is naast moeder, ook een grafisch ontwerpster en illustratrice. Omdat ze vaak vanuit huis werkt, is een goede thuiswerkplek erg belangrijk voor haar. Vandaag gaan we daarom een kijkje nemen hoe Zoé haar thuiswerkplek heeft ingericht. Benieuwd? Kijk dan snel verder!

Het fijne thuiskantoor van Zoé

Open werkplek in woonkamer

Net als heel veel andere mensen, heeft Zoé haar thuiswerkplek in de woonkamer ingericht. Het is geen nonchalante werkplek aan de eettafel. Nee, het is een volwaardig thuiskantoor, dat een plekje heeft gekregen achterin de woonkamer. Het is zelfs eigenlijk een aparte kamer, maar omdat het volledig open is, is het heel erg betrokken bij de woonkamer. Er is wel een duidelijke grens zichtbaar. In de woonkamer vind je een mooie warme vintage houten vloer, terwijl de houten vloer in het kantoortje lichtgrijs is geschilderd.

Het fijne thuiskantoor van Zoé

Het fijne thuiskantoor van Zoé

Kantoorinrichting

Het fijne van deze thuiswerkplek, is dat het door de grote raampartijen erg licht is. En het is natuurlijk ook heel leuk en vooral erg praktisch ingericht. Er is een wandbureau gecreëerd van een strakke witte dikke wandplank. Deze is groot genoeg om er met drie mensen aan te kunnen werken. Je vindt er een grote iMac, en het andere gedeelte kan Zoé gebruiken om bijvoorbeeld te tekenen.

Wandplanken

Er is ook opbergruimte gecreëerd voor het opbergen van mappen en documenten. Boven het bureau zijn namelijk op maat gemaakte wandplanken gemonteerd. Twee brede wandplanken die helemaal op maat zijn gemaakt. Zulke wandplanken zijn natuurlijk altijd handig in een kantoor. Er zijn drie stoelen te vinden in dit kantoortje. Twee witte draadstoelen bij het open gedeelte, en als bureaustoel is een mooie witte Eames stoel gebruikt.

Het fijne thuiskantoor van Zoé

Het fijne thuiskantoor van Zoé

Het fijne thuiskantoor van Zoé

Bron: Insidecloset.com

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate