Interieurtrend: ronde spiegel


Vandaag willen we het hebben over een hele leuke interieurtrend, namelijk de ronde spiegel. Een ronde spiegel is iets typisch uit de jaren ’50, maar tegenwoordig zie je het steeds vaker gebruikt worden in huis. Of dat nou in de badkamer is, slaapkamer, woonkamer of hal. Een ronde spiegel kan overal en in elke interieurstijl.

Ronde spiegel

Ronde spiegel ophangen

Er zijn een aantal plekken in huis, waar vaak een spiegel wordt opgehangen of geplaatst. De inloopkast bijvoorbeeld, of de hal, de slaapkamer en de badkamer zijn ook logische plekken voor een spiegel. Maar door de mooie vorm, kan een ronde spiegel eigenlijk overal opgehangen worden. Sterker nog, het kan juist heel leuk zijn om de ronde spiegel op een plek op te hangen waar je het normaal niet zou verwachten. Aan de muur boven de bank in de woonkamer is daar een mooi voorbeeld van. Boven een stoer bureau of bed kan ook erg leuk zijn. We hebben de mooiste inspiratie voorbeelden voor je op een rijtje gezet.

Ronde spiegel

Ronde spiegel

Soorten ronde spiegels

Ronde spiegels heb je in verschillende soorten, maten, kleuren en materialen. Goud, koper en zilver zijn bijvoorbeeld een interieurtrend die ook in spiegels terugkomen. Sommigen kun je via de achterkant met een haak opgehangen worden. En sommigen kunnen via een leuke kettingen worden opgehangen. Ronde spiegels met een leren band zijn ook erg populair. Je hebt zwart leer, maar ook leer in verschillende bruintinten. Hiermee geef je jouw interieur een stoere vintage touch.

Ben je op zoek naar een mooie ronde spiegel? Hier zijn verschillende mooie ronde spiegels verkrijgbaar.

Ronde spiegel

Ronde spiegel

Ronde spiegel

Ronde spiegel

Ronde spiegel

Ronde spiegel

Ronde spiegel

Ronde spiegel

Ronde spiegel

Ronde spiegel

Ronde spiegel

Fan van grote spiegels? Klik hier voor de mooiste inspiratie voorbeelden van grote spiegels!

Bron: Laurelandwolf.com | Thedesignchaser.com | Myliving.se | Domainehome.com | Amberinteriordesign.com | Designsponge.com

2 Comments

  1. Pingback: Inspirerende badkamerverbouwing van Lana | HOMEASE

  2. Pingback: Ronde eettafel - HOMEASE

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate