In deze keuken klopt alles


Bij een keuken gaat het niet alleen om de keukenkasten en keukenapparatuur. Het gaat om het totaalplaatje, waarbij ook de rest van je interieur een belangrijke rol spelen. De kleur muren bijvoorbeeld of de vloersoort. De kunst is om al deze elementen op elkaar af te stemmen. De keuken die we vandaag aan jullie wil laten zien is een mooi voorbeeld waar dit perfect is toegepast. Alles klopt!

Eiken houten keuken

Het is een keuken van KBH Københavns Møbelsnedke, een bedrijf die gespecialiseerd is een handgemaakte maatwerk meubels. Badkamermeubels, inbouwkasten, stoelen, tafels, noem maar op. En één vakgebied waar ze écht in uitblinken zijn keukens.

Lichte keuken

Het is een heerlijke ruime lichte keuken. De strakke witte wanden weerkaatsen het zonlicht, die door het grote raam de gehele keuken bereikt. In combinatie met een sfeervolle lichte houten plankenvloer, vormen ze een perfecte basis voor de keukenkasten en bijbehorende apparatuur.

Eiken houten keuken

Eiken houten keuken met marmeren keukenblad

Net zoals de mooie op maat gemaakte eiken houten openslaande deuren, raamkozijnen en open wandplanken, is er ook gekozen voor klassieke eiken houten keukenkasten. Het fornuis is een aparte module geworden. Hiernaast vind je over de gehele wand lage keukenkasten bestaande uit grote ladekasten met hetzelfde formaat. In plaats van deurgrepen of deurknoppen die op de deuren gemonteerd moeten worden, hebben ze gekozen voor stijlvolle ronde gaten.

De eikenhouten keukenkasten zijn afgewerkt met een chique klassieke marmeren keukenblad.

Eiken houten keuken

Eiken houten keuken

Eiken houten keuken

Bron: Kbhsnedkeri.dk

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate