Klein appartement van 34m2 met mosgroene muren


Hier hebben we laten zien dat heel veel muur kleuren heel leuk kunnen zijn. Het is een kwestie van het kiezen van de juiste tint en hoe je dat combineert met andere kleuren en materialen. Tien jaar geleden werd je vierkant uitgelachen als je koos voor groene muren. Maar kiezen er steeds meer mensen voor om de muren in huis groen te schilderen. Mintgroen is een populaire groene tint en ook olijfgroen is een hele mooie en gewilde kleur. Daar is de binnenkijker van vandaag het perfecte bewijs van.

klein-appartement-34m4-mosgroene-muren

Vandaag nemen we een kijkje in een klein Scandinavisch appartement met een woonoppervlak van slechts 34m2. Er wordt vaak geadviseerd om juist in kleine appartementen te kiezen voor lichte en neutrale muur kleuren. Hier wordt bewezen dat groene muren het ook heel goed doen.

Mosgroene muren en keuken

Ze hebben hier gekozen om alle muren in de woonkamer groen te schilderen. Mooie mosgroene muren met een sfeervolle en authentieke uitstraling. Dit past super mooi bij de karakteristieke sfeer van het pand. En niet alleen de muren zijn hier mosgroen, ook de keukenkasten in de open keuken zijn in dezelfde mosgroene tint geschilderd. Het groen vormt een prachtige combinatie met de oude houten vloer en de donkere eiken houten keukenblad.

witte-deurpopsten

grote-schilderij-muur

open-keuken

groene-keuken

chesterfield-bank-grijs

groene-keukenkasten

tv-aan-muur

kleine-hal

marmeren-visgraat-vloer-hal

Wit, zwart en grijs

Het witte plafond, de witte kozijnen en de hoge witte plinten brengen meer balans in de gele ruimte.

Naast wit, wordt hier ook bewezen dat mosgroen heel mooi past bij grijs en zwart. De Chesterfield bank is grijs net als de vloerkleed, terwijl de ronde eettafel achter de bank, de vier eetkamerstoelen, de 265 wandlamp van Flos stoer zwart zijn.

grijze-chesterfield-bank

open-keuken-klein-appartement

ronde-zwarte-salontafel

265-wandlamp-floss

groene-muren-woonkamer

klein-appartement-34m4-mosgroene-muren-2

Praktische inrichting in kleine slaapkamer

Kleine appartementen hebben kleine slaapkamers. Ook de enige slaapkamer in dit appartement is erg klein. Maar door deze praktisch in te richten met maatwerk oplossingen, ziet het er eigenlijk helemaal niet zo klein uit. Het bed past mooi over de breedte en als kledingkast is er gekozen om een op maat gemaakte inbouwkast te bouwen.

grote-schilderij-slaapkamer

tv-muur-slaapkamer

kleine-slaapkamer

indeling-klein-appartement

kleine-badkamer-marmeren-vloer

slaapkamer-inbouwkasten

2 Comments

  1. Pingback: Dit Scandinavisch appartement heeft hele mooie gekleurde muren! | HOMEASE

  2. Pingback: Zo richt je een klein appartement in van 21m2! | HOMEASE

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate