Dit kleine appartement van 39m2 is perfect afgewerkt tot in de kleine details


In juni hebben we een hele leuke binnenkijker laten zien van een klein eenkamerappartement van 30m2. Dat was een echt typisch Scandinavisch interieur met veel wit en veel licht. Vandaag gaan we ook binnenkijken in een klein Scandinavisch appartement gelegen in de Zweedse stad Linnéstaden. Dit kleine appartement is met 39m2 iets groter en heeft ook een extra slaapkamer. Het interieur is bovendien heel anders dan het eenkamerappartement van 30m2. We zijn erg benieuwd welk appartement jou meer aanspreekt!

klein-appartement-39m2

klein-appartement-39m2-2

Praktische inrichting

Hoewel dit appartement 9m2 groter is en een extra slaapkamer heeft, is 39m2 natuurlijk nog steeds erg klein. Een praktische inrichting is daarom erg belangrijk. Vanuit de voordeur kom je terecht in een kleine maar erg leuk ingerichte hal terecht, met zwarte muren en een super leuke vloer met kleurrijke patroontegels. Aan de linkerkant is een grote zwarte garderobekast geplaatst, terwijl je aan de rechterkant de enige slaapkamer van het appartement vindt.

zwarte-vloer-woonkamer

patroontegels-hal

kleurrijke-patroontegels-hal

patroontegels-driehoekjes

indeling-klein-appartement-plattegrond

Ruime slaapkamer

De slaapkamer is vrij ruim. Naast een groot tweepersoonsbed heb je hier ook een hele mooie inbouwkast, die voorzien is van twee prachtige authentieke deuren. In dit appartement kom je overigens overal mooie authentieke details tegen. In deze slaapkamer heb je bijvoorbeeld een karakteristieke raam met een diepe vensterbank, klassieke witte plinten en een originele sfeervolle houten vloer. De muur waar het bed tegenaan is geplaatst is super stoere onbewerkte bakstenen muur. De wanden zijn diepblauw geschilderd, terwijl alle deuren hoogglans zwart zijn geschilderd.

kozijnen-diepe-vensterbank

boeken-op-vensterbank

4902975

bakstenen-muur

inbouwkast-klassieke-deuren-slaapkamer

bakstenen-muur-slaapkamer

inbouwkast-slaapkamer

diepe-blauwe-muren-slaapkamer

slaapkamer-klein-appartement

Klassieke woonkamer

De woonkamer en open keuken vind je in dezelfde ruimte, waar je ook toegang hebt tot de kleine badkamer. In de woonkamer zijn alle wanden wit geschilderd en gecombineerd met een zwart geschilderde vloer. Ook daar heb je te maken met ramen met een diepe vensterbank. Net als de houten vloer zijn ook de kozijnen en deuren zwart geschilderd. Het interieur heeft hierdoor een klassiek chique uitstraling, vooral in combinatie met de authentieke sierlijke details.

badkamer-klein-appartement-2

kleine-woonkamer-open-keuken

open-keuken-klein-appartement

4903001

4902999

muurcollage-woonkamer

Zwart wit interieur

De woonkamer is klein, maar wel erg stijlvol ingericht. Je vindt er een kleine zithoek met een klassieke donkere tweepersoonsbank en een bijbehorende poef, waar verschillende leuke sierkussens op geplaatst zijn. Zoals naast de bank als voor de bank vind je hele leuke kleine bijzettafels. De witte muur achter de bank is gedecoreerd met een collage bestaande uit grote en kleine zwarte lijsten met verschillende zwart wit foto’s. Vooral het contrast van zwart en wit is erg bijzonder.

Open keuken

Ook de open keuken is helemaal leuk. Er is gekozen voor klassieke grijze keukenkasten, gecombineerd met een chique marmeren keukenblad, diepe klassieke witte gootsteen en bijbehorende kraan, witte keukenwandtegels, een RVS koelkast, fornuis en afzuigkap. Boven de betegelde keukenwand zijn twee stoere zwarte industriële wandlampen gemonteerd.

Kortom, het is een klein maar super fijn en stijlvol ingericht appartement, die perfect is afgewerkt tot in de kleine details.

zwarte-wandlampen-keuken

mareren-keukenblad

open-keuken

klein-appartement-39m2-2

grijze-klassieke-keuken

zwarte-vloer-woonkamer

klein-appartement-39m2

4903021

4902955

Bron: Entrancemakleri.se | Fotografie: Anders Bergstedt

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate