Het pérfecte winter dakterras met de ultieme kerstsfeer!


In deze periode laten we veel minder tuininspiratie, balkon en dakterras inspiratie zien. Het is winter, het is koud en de zon laat zich ook niet al te vaak zien. Er zal dus niet heel veel gebruik gemaakt worden van de buitenruimtes aan huis. Maar dit dakterras moeten we tóch met jullie delen. Het pérfecte winter dakterras met de ultieme kerstsfeer!

perfecte-winter-dakterras-ultieme-kerstsfeer

Dakterras voor de zomer én winter

Het is het dakterras van een Scandinavische dubbele bovenwoning. Het bijzondere aan deze bovenwoning is dat de slaapkamers en de keuken ingericht zijn op de benedenverdieping, terwijl de woonkamer ingericht is op de bovenverdieping. Niet heel gebruikelijk en vaak ook niet gewenst, maar hier is het juist super fijn, omdat de woonkamer aan het dakterras is verbonden. Middels een grote moderne glazen schuifpui heb je vanuit de woonkamer toegang tot een geweldig ruim en zonnig dakterras.

glazen-schuifpui-dakterras

Kerstversiering op het dakterras

In de zomer zal het dakterras ongetwijfeld super vaak gebruikt worden, maar ook in de winter is het hier blijkbaar heerlijk vertoeven. De bewoners hebben heb namelijk super leuk en gezellig ingericht met de ultieme kerstsfeer.

loungehoek-dakterras

Er is een gezellige zithoek ingericht met een bankje vol met vrolijke kussens en een bijzettafeltje. Er is een stoere ronde tuintafel aanwezig waar je aan kunt zitten. En er is zelfs een grote RVS buitenkeuken aanwezig. Om het dakterras helemaal winter- en kerstproof te maken, is het dakterras ingericht met super leuke kerstspullen. Een grote en mooi opgetuigde kerstboom in een mooie rotan mand is niet het enige wat jij hier vindt. Ook de tafel is bijvoorbeeld gezellig aangekleed met lantaarns en kaarsjes. De reling is versierd met mooie slingerverlichting. En aan de schuttingen is gezellige kerstverlichting opgehangen.

Geweldig toch!?

perfecte-winter-dakterras-ultieme-kerstsfeer-2

1 Comment

  1. Pingback: Winter dakterras met jacuzzi | HOMEASE

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate