Kleine stoere loft woonkamer


Veel mensen hebben het idee dat loft woningen altijd heel groot zijn. Dat hoeft dus niet altijd. Onderstaande woonkamer is daar een heel mooi voorbeeld van. Een kleine stoere loft woonkamer van een loft appartement van slechts 70m2. Het interieur is ontworpen door de interieurontwerpers van Casa 2 Arquitetos, gekenmerkt door een combinatie van stoere industriële details en moderne strakke afwerkingen. Nice!

Om het appartement zoveel mogelijk een loft gevoel te geven, hebben ze het appartement zo open mogelijk gelaten. Zo bevinden de woonkamer, de eetkamer en de keuken zich in dezelfde open ruimte. Voor de gehele ruimte is er gekozen voor een stoere betonvloer en een betonnen plafond, terwijl alle wanden strak gestuukt en wit zijn geschilderd.

Lees ook: Kleine woonkamer inrichten? 18x Tips!

Maatwerk in kleine woonkamer

Omdat het een kleine woonkamer is, hebben de ontwerpers gekozen voor maatwerk. Er is bijvoorbeeld een op maat gemaakte lage tv-meubel gebouwd, die in een l-vom langs de ramen loopt. Een strakke grijze moderne kast met heel veel opbergruimte, zowel in als op de kast. Achter de bank tegen de derde muur in de woonkamer, is bovendien ook nog een werkplek ingericht. Daar is een maatwerk bureaukast combinatie gebouwd. Op die manier worden alle centimeters in deze kleine woonkamer optimaal benut.

De ontwerpers hebben speciaal voor deze woonkamer een wandlamp ontworpen. Een stoere industriële wandlamp bestaande uit koperen buizen en kooldraadlampen.

Kleine stoere loft woonkamer

Kleine stoere loft woonkamer

Kleine stoere loft woonkamer

Kleine stoere loft woonkamer

Kleine stoere loft woonkamer

1 Comment

  1. Pingback: Kleine vintage woonkamer | HOMEASE

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate