Landelijke slaapkamer van stylist Pella Hedeby


Een tijdje geleden hebben we een stijlvol thuiskantoor laten zien, die ontworpen en ingericht is door de interieurstylisten Pella Hedeby en Marie Ramse. Dat was een opdracht die de Zweedse interieurstylisten hadden gerealiseerd voor een klant. Maar soms is het veel leuker om een kijkje te mogen nemen in het huis van de stylisten zelf. Vandaag laten we de slaapkamer zien van Pella Hedeby, gekenmerkt door een super mooie landelijke sfeer. Kijken jullie mee?

landelijke-slaapkamer-stylist-pella-hedeby

Knusse landelijke sfeer

Het creëren van uitnodigende sferen. Daar is Pella bijzonder goed is. En dat is duidelijk te zien in haar slaapkamer. De combinatie van de donkere eiken houten vloer en de wit geschilderde horizontale houten planken aan de muren, geeft de slaapkamer een heerlijke landelijke en knusse sfeer.

blauwe-schuifdeur-landelijke-slaapkame

linnen-vloerkleed-landelijke-slaapkamer

Wit, grijs, blauw en bruin

Maar een sfeer wordt natuurlijk bepaald door meer dan alleen de vloer en de muren. Ook de meubels en accessoires met de bijbehorende kleuren en materialen spelen een enorm belangrijke rol. De Zweedse stylist koos voor een kleurenpalet bestaande uit wit, grijs, blauw en bruin.

rotan-wasmand-slaapkamer

Het grijsblauw komt terug in de hoge hoofdsteun en de bedsprei, gecombineerd met wit bedlinnen en kussens. Daarnaast is er op de vloer ook nog een grijs blauwe kleed geplaatst. Het hout zie je terug in de grote houten ladder naast het bed en het houten krukje. En in de hoek van de slaapkamer is ook een grote rotan mand geplaatst, die hier als wasmand wordt gebruikt.

wit-bedlinnen-landelijke-slaapkamer

Naast het witte bedlinnen, de witte houten planken aan de muren en de witte kozijnen, hangt er boven het bed ook een prachtige witte hanglamp. Deze hanglamp maakt de dromerige landelijke sfeer in deze slaapkamer helemaal af.

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate