Letterbord


Alweer een hele tijd geleden hebben we laten zien hoe leuk het is om letters als interieur decoratie te gebruiken. Er zijn verschillende manieren om letters een plekje te geven in je interieur. Met posters en prints bijvoorbeeld of met grote decoratieletters die je op een kast of gewoon op de vloer plaatst. Daarnaast kan je ook denken aan letterverlichting, wat ook erg leuk is. En de lettertrend lijkt nooit te stoppen, want één van de laatste interieurtrends die we gespot hebben, zijn letterborden!

Letterbord

Vintage letterborden

Een letterbord is eigenlijk precies wat je verwacht van een het woord, namelijk een board met letters erop. Vroeger kwam je vooral vintage letterborden tegen in kantines en ouderwetse cafe’s, waar ze een letterbord gebruiken voor het aanbod van drank en snacks. Maar nu wordt het dus ook gebruikt als interieur decoratie in huis.

Leuke quotes

Het leuke van een letterbord, is dat je met de letters hele leuke inspirerende quotes kunt maken. Maar eigenlijk kan je helemaal zelf beslissen wat je ervan maakt. Als je letterbord groot genoeg is en als je genoeg letters hebt, zou je zelfs een to do list kunnen creëren. Super leuk voor aan de muur in de de keuken of bijvoorbeeld boven je bureau.

Hier zijn een aantal leuke vintage en moderne letterborden in verschillende kleuren en formaten verkrijgbaar. Vind je DIY projecten leuk, dan zou je het ook vrij eenvoudig zelf kunnen maken.

Letterbord

Letterbord

Letterbord

Letterbord

Letterbord

Letterbord

Letterbord

Letterbord

Letterbord

Letterbord

Letterbord

Letterbord

1 Comment

  1. E C Meeuwissen Reply

    Zoek een letterbord waar een 90 tal namen op moeten kunnen/

    voor namen van slachtoffer wereld oorlog 2

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate