Leuke kinderkamer speelkamer combinatie


Een aparte speelkamer in huis is altijd fijn voor de kinderen. Een veilige ruimte in huis, waar de kinderen helemaal los kunnen gaan. Hier hebben we geschreven over de perfecte speelkamer op zolder, wat een droom is voor elk kind. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om de speelkamer te combineren met een kinderkamer. Dit zou heel goed mogelijk zijn als de kinderkamer groot genoeg is. Vandaag willen we jullie inspireren met het perfecte voorbeeld van een kinderkamer speelkamer combinatie.

Leuke kinderkamer speelkamer combinatie

Grote slaapkamer

Deze kinderkamer hebben we gevonden in de portfolio van interieur & architectenbureau Flatwhite. Zij hebben in Praag een moderne woning met twee slaapkamers ontworpen en ingericht. Twee slaapkamers zijn niet heel veel, maar het grote voordeel is dat beide kamers super groot zijn. In de master bedroom was het bijvoorbeeld mogelijk om er een aparte inloopkast in te richten. En de andere kamer is dus groot genoeg om de kinderkamer te combineren met een speelkamer.

Leuke kinderkamer speelkamer combinatie

Multifunctioneel speelbed

Net als de rest van het interieur, hebben ze hier ook gekozen voor de combinatie van een chique visgraat houten vloer en strakke witte muren. Naast de strakke deur is een grote nis aanwezig. In deze nis hebben ze een super leuk multifunctioneel speelbed gecreëerd. Beneden vind je een soort bedstede met een grote ladekast en open planken tegen de muur. En bovenop het bed is een speelruimte gecreeerd, die middels een vaste ladder te bereiken is. De balustrade van dikke touwen zorgt ervoor dat de kinderen veilig kunnen spelen.

Leuke kinderkamer speelkamer combinatie

Schommel en hangstoel

Wat deze slaapkamer ook zo charmant maakt, is de grote dikke houten balk. Deze ziet er niet alleen karakteristiek uit, de ontwerpers hebben de houten balk ook gebruikt om er een schommel en een hangstoel aan te hangen. Super leuk!

2 Comments

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate