Luxe vintage badkamer


Vandaag willen we jullie inspireren met één van de badkamers die ontworpen is door de interieurontwerpers van Minacciolo & CLPD. Zij hebben in Londen twee luxe appartementen ingericht, waar ook de badkamers een compleet nieuw ontwerp hebben gekregen. En net als de rest van het appartement, zijn ze hier helemaal los gegaan met luxe materialen en voorzieningen om een chique vintage badkamer te creëren.

Luxe vintage badkamer

Luxe voorzieningen

De ruime badkamer is voorzien van moderne gemakken zoals dubbele watafels, een vrijstaand bad, een inloopdouche en een designradiator. Alle wanden en het plafond zijn strak gestuukt en wit geschilderd. Deze strak afgewerkte wanden zijn gecombineerd met een mooie vloer, die betegeld is met grijze zeshoekige hexagon tegels.

Gouden accenten

Hiermee is de basis gelegd voor de luxe vintage look in de badkamer. De ontwerpers hebben gekozen voor gouden accenten. Goud komt bijvoorbeeld terug in de kraan bij het vrijstaand bad, de inbouwkraan bij de watafels en de prachtige designradiator. De brede badmeubel is strak, maar door de ronde poten, heeft het tóch een vintage tintje. Vooral in combinatie met de dubbele bruine glazen waskommen bovenop de meubel.

De gouden ronde spiegels boven de waskommen maken de vintage look helemaal af in de badkamer.

Luxe vintage badkamer

Luxe vintage badkamer

Luxe vintage badkamer

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate