Bohemian slaapkamer metamorfose


De leukste slaapkamer inspiratie haal je uit leuke metamorfoses. En vooral als het gaat om slaapkamer metamorfoses waar je rekening moet houden met een budget.

Vandaag kijken we binnen in de bohemian slaapkamer van blogger Mia, die samen met haar vriend Jesse in een leuk appartement woont in het centrum van Berlijn. Mia, voorstander van duurzaam shoppen en mode, vindt het vooral erg leuk om zich bezig te houden met DIY projecten in haar interieur. Zo liet ze dus ook zien hoe ze haar slaapkamer een inspirerende bohemian metamorfose heeft gegeven.

Bohemian slaapkamer metamorfose

Bohemian sfeer

Mia is liefhebber van neutrale kleuren, in het bijzonder wit. En dat terwijl haar vriend heel veel van kleuren houdt. Zoals ze dat zelf zegt, is dit typisch een gevalletje van compromissen sluiten bij het samenwonen. Dat hebben ze dan ook gedaan. Als oplossing hebben ze de slaapkamer een bohemian style gegeven. Alle muren zijn strak en wit gelaten. En de houten vloer is opnieuw opgeschuurd en hier en daar wat bijgewerkt.

Bohemian slaapkamer metamorfose

Kleuren en patronen

Om tegemoet te komen met Jessie, komen leuke kleuren terug in leuke patronen in het textiel. Denk aan de kussens en de grote Perzische vloerkleed, die ze tweedehands heeft gekocht van een vriend van haar vader. Op die manier heeft de slaapkamer beetje een bohemian style gekregen.

Ook het houten bedrfame is tweedehands. De houten hoofdsteun hebben ze zelf gemaakt. Een mooie rustieke houten plank, die aan de muur is gemonteerd boven het bed. Een super leuk idee om een unieke touch te geven aan je bed en slaapkamer.

Andere leuke accessoires zoals de wandlamp, de vierkante nachtkastjes, de kledingrek en enkele mooie groene planten maken de bohemian slaapkamer metamorfose compleet.

Bohemian slaapkamer metamorfose

Bohemian slaapkamer metamorfose

Bohemian slaapkamer metamorfose

Bron: Heylilahey.com

1 Comment

  1. Pingback: Een Ibiza stijl interieur creëren doe je zo! - HOMEASE

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate