Modern appartement met underlayment interieur


We hebben hier eerder laten zien wat voor toffe dingen je kunt creëren met underlayment in een interieur. Vloeren, muren, meubels, noem maar op. Vandaag gaan we binnenkijken in een appartement waarin underlayment de hoofdrol speelt in het interieur. Loving it!

Modern appartement met underlayment interieur

Renovatie

Het is een jaren ’50 appartement uit Polen met een woonoppervlak van 77m2. Het interieur was flink gedateerd, maar interieurarchitect Joanna Kubieniec heeft het volledig gerenoveerd en gemoderniseerd.

Open lichte indeling

Een belangrijk onderdeel van de renovatie was licht. Het gehele appartement moest zoveel mogelijk natuurlijk licht binnenkrijgen. Om dat te bereiken werden een aantal muren verwijderd in het centrale deel van het appartement. Hierdoor is er een brede hal ontstaan die in open verbinding staat met de woonkamer en open keuken.

open-lichte-indeling

Alle muren zijn strak gestuukt en wit geschilderd, terwijl er voor de vloer gekozen is voor een strakke lichtgrijze gietvloer. Deze combinatie zorgt ervoor dat het heerlijk licht is in het appartement.

Underlayment interieur

Zoals gezegd speelt underlayment een prominente rol in het interieurontwerp. Niet alleen zijn er meubels gemaakt met underlayment zoals de bureau’s, de eettafel en de salontafel. Ook de keukenkasten, de inbouwkast in de slaapkamer, de op maat gemaakte garderobekast en de kasten in de badkamer zijn volledig van underlayment gemaakt. Het underlayment geeft het interieur een stoer en industrieel tintje.

Dit heeft de ontwerpster afgewisseld met moderne Scandinavische zwarte, grijze en witte accenten.

werkplek-underlayment-bureau

underlayment-keuken

underlayment-kast-badkamer

underlayment-inbouwkast-slaapkamer

underlayment-eettafel

underlayment-bureau

nisje-badkamer

moderne-slaapkamer

Fotografie: Janina Tyńska

1 Comment

  1. Pingback: Stijlvol stoer appartement waar underlayment de hoofdrol speelt | HOMEASE

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate