Retro badkamer van Chase en Lauren


Chase (fotograaf en ontwerper) en Lauren Daniel (marketing manager van een milieuvriendelijk kledingmerk) uit Austin, Texas hadden hun woning volledig verbouwd. Een super gedateerde woning uit 1960 die volledig getransformeerd is in een modern, warm en uitnodigende woning. Het enige wat nog ontbrak in hun interieur was kleur. Dat vinden ze enorm jammer, maar ze hadden gelukkig nog een laatste kans om meer kleur toe te voegen aan hun interieur, namelijk in hun badkamer. De badkamer was de laatste ruimte in huis die nog verbouwd moest worden. En die kans hebben ze met beide handen gegrepen!

wit-vrijstaand-bad-op-pootjes

Wit, groen en goud

Als we het over super gedateerd hebben, dan is het ook écht gedateerd. Hoewel we hier ook hebben bewezen dat roze badkamers heel mooi kunnen zijn, was dat zéker niet het geval voor deze roze badkamer. Daar moest dus verandering in komen. Voor het nieuwe ontwerp speelt kleur dus een belangrijke rol. Na lang overlegd te hebben, hebben ze uiteindelijk gekozen voor een bijzonder kleurenpalet bestaande uit wit, groen en goud.

badkamer-verbouwing-chase-lauren

Op de vloer vind je witte kleine ronde tegels, de badkamermeubel met de dubbele wastafel is wit, de gestuukte muur is wit, het toilet is wit, het vrijstaand bad op pootjes is wit, en het douchegordijn is wit.

Groene retro tegels

De witte strakke muur is gecombineerd met muren die betegeld zijn met super leuke tegels. Driehoekige groene witte tegels die handgemaakt zijn in Californië. Ze geven de badkamer een leuke retro sfeer, passend bij het vrijstaand bad op pootjes en de verschillende gouden elementen. Door de gouden elementen is de badkamer erg chique geworden. De gouden wandlampen boven de wastafels, de gouden randen van de ronde spiegels, de gouden handdoekenrek, de gouden badkraan en ook de douchekop is van goud.

dubbele-wastafel-ronde-spiegels

houten-krukje-badkamer

driehoekige-wandtegels

groene-metrotegels-badkamer

groene-retro-wandtegels-badkamer

gouden-regendouche

groen-witte-badkamer

Fotografie: Chase Daniel

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate