Paasdecoratie


De lente is het seizoen waar heel veel mensen naar uitkijken. De herfst en de winter lijken een eeuwigheid te duren. Na al het regen, sneeuw en kou, verlangt iedereen naar de eerste zonnige en warme lentedagen. En als de lente is begonnen, dan betekent het ook dat het snel Pasen is. Voor alle liefhebbers van seizoensdecoratie, is Pasen een super leuke gelegenheid om aan de slag te gaan met je interieur. We zijn daarom aan de slag gegaan met het vinden van de leukste paasdecoratie!

Paastakken

Als het gaat om paasdecoratie in huis, dan staat paastakken bovenaan het lijstje. Pasen is niet compleet zonder paastakken in huis. Je kunt het eenvoudig houden met mooie paastakken in een vaas, maar je kunt het ook super leuk decoreren met geschilderde eieren, vogeltjes, knipsels, noem maar op. Plaats de vaas met de paastakken op de grote eettafel, op de vloer, krukje of een leuk bijzettafeltje.

kleurrijke-paastakken

paastakken-bloemen

paastakken-eieren

paastakken-vaas

Lente bloemen

Bloemen horen bij de lente, en dus ook bij Pasen. Ga voor leuke typische lentebloemen zoals Pioenrozen, Narsissen, Irissen, Seringen, Tulpen, noem maar op. Bloemen zien er niet alleen mooi uit, ze geven ook kleur en geur aan je interieur!

lente-bloemen-2

lente-bloemen-3

lente-bloemen

Paaseieren

Paaseieren kan je aan de paastakken hangen, maar je kunt ze ook leuk ergens op leggen. Een leuk idee is om de paaseieren leuk te schilderen met leuke figuurtjes en mooie kleuren. De kinderen zullen het ook geweldig vinden om dat te doen.

paaseieren

paaseieren

paaseieren

paaseieren

paaseieren

paaseieren

Paastafel

We hebben het gehad over paastakken, lente bloemen en paaseieren. Maar last but not least, is de paastafel tóch wel het leukste onderdeel. Vooral als je ook daadwerkelijk een paasontbijt, paaslunch of paasbrunch gaat organiseren thuis. Dan moet je de tafel tóch wel een beetje leuk en in paassferen decoreren. Alle bovenstaande elementen en nog veel meer kan je met elkaar combineren. Je zou het een beetje kunnen vergelijken met de kersttafel, maar in plaats van kerstballen, kerstkransen, sneeuwvlokken, dennentakken, dennenappels de kerstman, gebruik je paastakken, lente bloemen, paaseieren, veren en de Paashaas.

Paastafel

Paastafel

Paastafel

Paastafel

Paastafel

Paastafel

Paastafel

Paastafel

Paastafel

Paastafel

Paastafel

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate