5x de mooiste zonwering voor de zomer van 2017!


Langzaam gaan we richting de zomer en dat betekent dat we eindelijk weer vaker van onze tuin gaan genieten. Toch hechten we zomers ook veel waarde aan een beetje schaduw. Zeker op warme en gezellige dagen in de tuin. In 2017 zien we verschillende trends op het gebied van zonwering die je tuin ook nog eens mega gezellig maken. Benieuwd naar hoe jij simpel gezelligheid toevoegt aan jouw tuin? Lees dan snel verder.

Schaduwdoeken
Een schaduwdoek is een stijlvolle en moderne manier om schaduw te brengen in je tuin. De doeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en gemakkelijk te bevestigen met roestvrije stalen kettingen of touwen. Een fijn pluspunt in ons regenachtige land is dat de doeken waterdicht zijn!

Pergola met harmonicadoek
Een harmonicadoek of wavesail geeft niet alleen een luxe uitstraling aan je tuin, ze zijn ook nog eens super functioneel. Je schuift de gordijn gemakkelijk open en dicht door de staalkabels en katrolset. Zo wissel je gemakkelijk zon- en schaduwmomenten af.

Modern & Uniek
Op zoek naar een moderne zonwering dat net even anders is als de gewone zonnescherm ? Kies dan voor de rozendael zonwering. Dit is een unieke en vrijstaande zonwering systeem met een strak design. De rozendael zonwering is ontwikkeld met een hellingshoek zodat deze bij een regenbui zorgt voor afwatering. Deze zonwering techniek is elektrisch bedienbaar en is makkelijk oprolbaar in de aluminium behuizing.

Een tuinserre
Wil je een stapje verder? Met een tuinserre creëer je een kleine woonkamer in je tuin. Je geniet zo niet alleen tijdens de zomer, maar ook in de winter van je tuin. Denk je na over de aanleg van een serre? Raadpleeg dan een serre-specialist voor advies op maat.

Mediterraans met hout
Zin in iets anders? Kies er dan voor om een blijvende zonwering te plaatsen in je tuin. Bijvoorbeeld met een mediterraans tintje door gebruik te maken van hout. Hiermee creëer je een knusse plek in de tuin en geniet je zomers in de schaduw van een lekker koud drankje. Kies wel voor een houtsoort die bestemd is tegen regenval en kou. Laat je hiervoor adviseren door een hovenier.

Fotografie: Pinterest

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate