Scandinavisch modern badkamerontwerp


Houd je van Scandinavisch en van modern? Dan zal deze badkamer jouw zéker aanspreken. Het ontwerp van de badkamer is gemaakt door de interieurontwerpers van architectenbureau ZROBYM. Zij hebben het interieurontwerp gerealiseerd voor een jong stel, die de wens hadden om een modern maar vooral ook sfeervol en comfortabel huis te hebben. Daar hoort natuurlijk een mooie badkamer bij!

Scandinavisch modern badkamerontwerp

Het is een redelijke ruime badkamer met een super hoog plafond, waardoor het erg ruimtelijk oogt. Er is wel een schuine wand aanwezig, maar dit beperkt de ontwerpers niet om er wat leuks van te maken. Daar is bovendien een dakraam in verwerkt, zodat de badkamer ook lekker licht is.

Praktische inrichting

Tegen de muur onder het dakraam vind je de bad en douche combinatie. En zowel aan de linkerkant als de rechterkant is gekozen voor maatwerk oplossingen. Aan de linkerkant vind je niet alleen het hangtoilet, maar daarnaast is ook een open maatkast gebouwd waar verschillende spullen zoals handdoeken en douchegel opgeborgen kunnen worden. Aan de rechterkant vind je de grote badkamermeubel met de moderne opbouwwastafel. Ook deze badkamermeubel met grote kasten tot aan het plafond is volledig op maat gemaakt.

dakraam badkamer modern

Mooie materialen

Naast een praktische indeling met moderne gemakken hebben de ontwerpers ook gekozen voor verschillende mooie materialen in deze badkamer. Je treft hier bijvoorbeeld een mix van verschillende tegels. Op de vloer vind je hele chique zwart wit patronentegels, terwijl voor de muren gekozen is voor een mix van grote donkergrijze vierkante tegels en witte metrotegels.

badkamer tegel mix

Voor de open kast aan de linkerkant zijn strakke witte planken gebruikt, terwijl voor de grote badkamermeubel sfeervolle eiken houten planken gebruikt zijn.

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate