Natuur aan de muur!


Natuur is een hot thema in het interieur. We hebben er hier al vaak over geschreven. Cactussen, boomstam salontafel en kamerplanten zijn daar mooie voorbeelden van. Je kunt de natuur dus op verschillende manieren een plekje geven in je interieur. Ook aan de muur! Hoe dan? Dat laten we vandaag zien met de mooiste voorbeelden van natuur aan de muur!

Botanische prints

Posters en prints zijn misschien niet echt natuur, maar je kunt je interieur daarmee wel een natuurlijke sfeer geven. De natuurlijk sfeer, daar gaat het uiteindelijk toch wel een beetje om. Het kan van alles zijn. Botanische prints met bomen, cactussen en bladeren zijn helemaal de trend, maar je kunt ook denken aan prints en posters met dennenappels, veren, vlinders, noem maar op.

botanische-posters

veer-poster

dennenappel-print

botanische-prints

vlinder-poster

botanische-prints-muur

Ingelijste vlinders

Vind je vlinders mooi? Dan kun je naast posters met vlinders ook aan ingelijste vlinders denken. Naast een natuurlijke uitstraling, geven ze je interieur vooral ook heel veel kleur!

Ingelijste vlinders

Ingelijste vlinders

Ingelijste vlinders

Schedels en geweien

Opgezette schedels en geweien worden al heel lang gebruikt als muurdecoratie. Vroeger vooral om met trots te laten zien wat de vangst is van een jacht, maar tegenwoordig gewoon omdat het mooi is.

gewei-muur-badkamer

gewei-muur-open-haard

schedels-geweien-aan-muur

Ingelijste veren

Naast ingelijste vlinders heb je ook ingelijste veren. Het idee is hetzelfde, net als de sfeer en de schoonheid. Net als vlinders kunnen veren ook erg vrolijk en kleurrijk zijn.

ingelijste-veren

ingelijste-veren

ingelijste-veren-2

veren-muur

Ingelijste bladeren

Tot slot heb je ook ingelijste bladeren, perfect passend bij de botanische interieurtrend. Het mooiste is om transparante lijsten te gebruiken zonder achtergrond. Het leuke van veren, is dat de vormen van de verschillende soorten veren heel erg verschillend zijn.

ingelijste-bladeren

ingelijste-bladeren-2

1 Comment

  1. Pingback: Zwart wit foto's aan de muur | HOMEASE

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate