Sfeervol en exclusief ingericht appartement van 72m2


Paar weken geleden hebben we binnen gekeken in het kleine appartement van 39m2, die tot in de kleinste details perfect is afgewerkt. Het appartement waar we vandaag gaan binnenkijken is bijna twee keer zo groot. En ook dit appartement is tot in de kleinste details perfect afgewerkt. Niet alleen de woonkamer, slaapkamer en keuken, maar ook de hal, het toilet en de badkamer zijn erg sfeervol en exclusief ingericht.

Sfeervol en exclusief ingericht appartement van 72m2

sfeervol-en-exclusief-ingericht-appartement-72m2

Denim Drift grijs blauwe muren

Voor het gehele interieur ontwerp hebben ze een mooi kleurenpalet uitgekozen. In de woonkamer komt de kleur van het jaar 2017 heel goed naar voren. Daar zijn namelijk alle muren Denim Drift grijs blauw geschilderd. De grijs blauwe muren vormen niet alleen een mooie combinatie met de chique visgraat houten vloer, maar ook alle meubels en accessoires passen er perfect bij. De stoere houten eettafel met de verschillende stoelen, de grote groen industriële archiefkast, de grijze bank met zwart gouden poten, de mooie grote hanglamp boven de eettafel, noem maar op. Alles past bij elkaar!

denim-drift-grijs-blauwe-muren-woonkamer

denim-drift-grijs-blauwe-muren-woonkamer-2

vensterbank-decoratie

groene-industriele-archiefkast-woonkamer

houten-eetkamertafel-stoelenmix

Mooie kleurencombinaties

Hoewel de kleuren anders zijn gebruikt in het rest van het appartement, is diezelfde balans wel overal zichtbaar. In de slaapkamer hebben ze bijvoorbeeld gekozen voor de combinatie van lichtgrijze muren, hoogglans donkerblauwe deurposten en deuren. In de keuken zijn de strakke donkerblauwe keukenkasten afgewerkt met een witte marmeren werkblad en elegante gouden deurgrepen en gecombineerd met een witte SMEG koelkast. En in de badkamer zijn zowel de muren als de vloer bekleed met luxe marmeren tegels, en gecombineerd met een zwarte douchekop, zwarte kraan, zwarte bedieningspaneel boven het toilet en verschillende gouden tinten.

De kleuren en materialen zijn in dit appartement dus super belangrijk. We like it a lot!

balkon

balkon-slingerverlichting

openslaande-deuren-balkon

creatieve-collage-boven-bed-slaapkamer

mooie-slaapkamer-inspiraite

woonkamer-visgraat-vloer

inrichting-appartement-plattegrond

mooie-hal

hal-naar-woonkamer

zwarte-kraan-badkamer

marmeren-badkamer-2

Bron: Nooks.se

1 Comment

  1. Pingback: Dit Scandinavisch appartement heeft hele mooie gekleurde muren! | HOMEASE

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate