Shop the look van deze stoere zwart wit badkamer!


Ben jij liefhebber van zwart wit interieurs? Dan zal je deze badkamer geweldig vinden. Een super mooie en stoere zwart wit badkamer, die ook ingericht is met moderne voorzieningen. We hebben het gevonden in de portfolio van Oooox. De Tsjechisch interieur- en architectenstudio had in 2017 de opdracht gekregen om het interieurontwerp te realiseren voor een appartement in Praag. Met mooie materialen zoals zwart staal, marmer en beton hebben ze super stoer ontwerp gemaakt, die je kan omschrijven een combinatie van chic en stoer. Deze stijl vind je terug in alle ruimtes van het appartement. Hieronder kan je zien hoe de badkamer is geworden!

Stoere zwart wit badkamer

Moderne voorzieningen

De badkamer is ingericht als badkamer en suite, die middels de master bedroom bereikbaar is. Het is niet mega groot, maar wel groot genoeg om het in te richten met alle moderne gemakken die je kan wensen voor een moderne badkamer. Een groot ligbad, een aparte inloopdouche, dubbele wastafels, een toilet en zelfs een bidet. Alle onderdelen zijn of wit of zwart.

Zwart en wit

Er is gekozen voor een stoere zwarte vloer met kleine matzwarte mozaïektegeltjes. Deze stoere tegeltjes vind je ook terug aan de zijkant van het ligbad, de muur bij het bad en de muren binnen in de inloopdouche. Dit hebben ze gecombineerd met grote carrara witte marmeren wandtegels, die de stoere badkamer ook een heel chic tintje geven. Aan de wand waar het toilet en de bidet aan gemonteerd zijn, zijn de marmeren wandtegels gecombineerd met een strakke zwarte inbouwkast, bestaande uit zowel dichte kasten als open vakken. Een soortgelijke kast vind je ook aan de muur bij het bad. De ontwerpers hebben hiermee heel veel kastruimte gecreëerd in deze badkamer.

Stoere zwart wit badkamer

Tegenover het toilet en de bidet vind je de badkamermeubel. Een stoere brede badkamermeubel, bestaande uit een zwarte stalen onderstel met daarop dubbele witte opbouwwastafels, gecombineerd met zwarte inbouwkranen en een op maat gemaakte wandspiegel. De inloopdouche vind je aan de rechterkant van de badkamermeubel, gescheiden door een mooie geblindeerde glazen douchewand. Passend bij de zwarte kranen, vind je daar ook een luxe zwarte regendouche set.

Vind je deze badkamer ook helemaal leuk? Creëer dezelfde stoere look in jouw badkamer met onderstaande selectie. Zwarte stalen badkamermeubels, de tegels en het santair!

Stoere zwart wit badkamer

Fotografie: Kiva Photo

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate