10x Fluwelen chesterfield bank


Banken heb je natuurlijk in super veel verschillende stijlen, kleuren en materialen. We hebben het al eens over de fluwelen bank gehad, net zoals de super populaire chesterfield bank. Want als je één stijl bank mag uitkiezen als de absolute klassieker, dan is dat tóch wel de chesterfield bank. De échte klassieke chesterfields zijn gemaakt van cognac bruin leer, maar als je liefhebber bent van fluwelen banken, dan zou je ook kunnen kiezen voor een fluwelen chesterfield bankstel. Deze zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Wij hebben tien inspiratie voorbeelden gevonden van fluwelen chesterfield banken in tien verschillende kleuren: blauw, groen, roze, rood, paars, oranje, zwart, grijs, geel en bruin. Voor welke kleur ga jij?

1. Blauw

Blauw is een hele mooie kleur, die nóg bijzonderder wordt als je het combineert met fluweel. In deze karakteristieke woonkamer met zwarte muren en een witte houten vloer, vormt de fluwelen blauwe bank de echte blikvanger.

Blauwe fluwelen chesterfield bank

2. Groen

Mensen zouden kunnen schrikken als je zegt dat je een groene bank hebt, maar groen is juist een hele stijlvolle kleur. Dat hebben we hier al laten zien met groene muren en verschillende groene keukens. En onderstaande olijfgroene fluwelen chesterfield bank is daar ook maar weer een mooi bewijs van.

Groene fluwelen chesterfield bank

3. Roze

Oudroze is naar ons idee veruit de mooiste roze kleurtint. Elegant, stijlvol en super chic, zoals onderstaande oudroze chesterfield bank. De klassieke houten poten passen er bovendien geweldig bij.

Roze fluwelen chesterfield bank

4. Rood

Net zoals oudroze de mooiste kleurtint is van roze, geldt hetzelfde voor bordeauxrood voor rood. En net zoals met blauw, wordt bordeauxrood nóg mooier, chiquer en eleganter als het met fluweel wordt gecombineerd. De rode fluwelen chesterfield bank staat prachtig bij de bloemen muur en lampenkap.

Rode fluwelen chesterfield bank

5. Paars

Ooit weleens een mooi paars interieur gezien? Dit is er in ieder geval één van. Lichtpaarse muren, een paars vloerkleed, paarse decoratie accessoires en een geweldige paarse fluwelen chesterfield bank.

Paarse fluwelen chesterfield bank

6. Oranje

Oranje kan je verrassend goed combineren met andere kleuren. Hieronder is de vintage oranje fluwelen chesterfield bank gecombineerd met een prachtige Hongaarse punt vloer en een stijlvolle blauwe muur. De gouden vloerlamp past er ook super bij.

Oranje fluwelen chesterfield bank

7. Zwart

Zwarte banken hebben iets magisch, wat ook te zien is in onderstaande woonkamer. Ze hebben twee dezelfde zwarte fluwelen chesterfield banken tegen over elkaar geplaatst, verbonden door een mooi groot vloerkleed.

Zwarte fluwelen chesterfield bank

8. Grijs

Hetzelfde idee is ook toegepast in deze woonkamer. Deze woonkamer is echter stoer en industrieel, maar ook hier zijn de grijze fluwelen chesterfield banken een prima keuze.

Gele fluwelen chesterfield bank

9. Geel

Okergeel is de mooiste gele kleurtint, die enorm populair is in de wereld van interieur & design. Okergele muren, gordijnen, kussens, dekbedovertrekken, noem maar op. En een okergele chesterfield bank is ook een goed idee!

Gele fluwelen chesterfield bank

10. Bruin

De echte klassieke chesterfield bank is bruin, maar dan in het leer. Maar bruine fluwelen chesterfield banken kunnen ook erg mooi zijn!

Bruine fluwelen chesterfield bank

5 Comments

 1. Hester Regoort Reply

  Hallo, ik zou graag weten waar de paars fluwelen chesterfield bank te koop is?
  hartelijk dank
  Hester Regoort

 2. Jiska van Espelo Reply

  Hallo Homease. Ik zou (net als bovenstaande dame) graag willen weten of deze voorbeelden wellicht ook ergens te koop zijn. Ik vind de okergele schitterend! Alvast bedankt!

 3. Beste Homease,

  Graag zouden we graag uw adres om willen ontvangen voor de blauwe/rode of gele bank ?

  • Beste Homease,

   Ahahaaa een borreltje gehad dus niet goed gegaan met het schrijven, onze welgemeende excuses! Graag hoor ik van u. ?

   Met vriendelijke groet,

   Anna

 4. Hallo met mevr geerking

  Ik zou heel graag de roze chiesterfeelt bank willen kopen die vindt ik super gaaf…
  Maar waar kan ik deze bestellen of kopen?

  Groetjes Cora

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate