Slaapkamer vol leuke ideeën


We hebben hier veel mooie slaapkamers laten zien, die mooi zijn vanwege de mooie ruimte. Hoge plafonds, sierlijke ornamenten, bijzondere ramen, noem maar op. Vandaag willen we jullie inspireren met een slaapkamer, waarvan niet alleen de ruimte mooi is, maar ook ingericht is met super leuke originele ideeën. Kijk je mee?

Slaapkamer vol leuke ideeën

Het is de slaapkamer van een Scandinavisch tweekamerappartement, die je zowel vanuit de hal als de woonkamer kunt bereiken. De ruimte is prachtig met mooie grote ramen, een stoere bakstenen muur en een ornamenten plafond. In de hoek vind je bovendien een echte authentieke open haard. De rest van de wanden zijn strak gestuukt en wit geschilderd en zijn gecombineerd met een chique klassieke visgraat vloer.

Slaapkamer vol leuke ideeën

Slaapkamer vol leuke ideeën

Maar zoals we hierboven al hebben aangegeven, is deze slaapkamer ook ingericht met super leuke ideeën.

DIY kledingkast

Laten we beginnen met de kledingkast/inloopkast. In plaats van een traditionele kledingkast, hebben ze hier gekozen om er zelf één te maken. De kledingkast bestaat uit eenvoudige stalen wandrekken, bestaande uit zowel open rekken met opbergdozen, lades en een kledingroede. Aan het plafond is een frame gemonteerd van bronzen buizen, zodat je de kledingkast af kunt sluiten met witte gordijnen. Geweldig idee toch?

DIY ideeën

Ook bij het bed vind je een aantal leuke DIY ideeën. Met stoere houten planken is een hoofdsteun gebouwd, waar verschillende spullen op geplaatst kunnen worden zoals stapels boeken, fotolijsten en een vaas met mooie bloemen. Tegen de hoofdsteun is een wandnachtlampje gemonteerd. Hiernaast hebben ze aan het plafond nog een extra slingerverlichting gehangen.

Andere leuke accessoires zijn:

  • vloerkleden;
  • vintage vakjeskast;
  • stapels tijdschriften op de vloer;
  • stoel als nachtkastje.

Slaapkamer vol leuke ideeën

Slaapkamer vol leuke ideeën

Slaapkamer vol leuke ideeën

Meer slaapkamer inspiratie opdoen? Bekijk ook onze 30x slaapkamer ideeën!

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate