Souterrain badkamer in klassieke Portugese stijl


Deze badkamer vind je helemaal niets of je vindt het helemaal geweldig. Het is een badkamer van een luxe turnkey benedenwoning uit Amsterdam, die ingericht is in de souterrain. De gehele woning is super de luxe afgewerkt met de mooiste materialen en luxe moderne voorzieningen. En dat geldt vooral ook voor de inrichting van de badkamer.

Souterrain badkamer in klassieke Portugese stijl

Portugese tegels

Een turnkey woning zou niet turnkey zijn zonder een luxe badkamer. Dat hebben ze hier maar al te goed begrepen. Ze hebben ervoor gekozen om het in te richten in een klassieke Portugese stijl. Op de vloer vind je prachtige zwart witte Portugese patroontegels, gecombineerd met glanzende zwarte vierkante wandtegels. In de inloopdouche, het natte gedeelte van de badkamer, zijn de wanden volledig van de vloer tot aan het plafond betegeld. Het andere gedeelte, wat gescheiden is van de inloopdouche met twee glazen wanden met stoere zwarte stalen kozijnen, zijn de wanden tot ongeveer de helft betegeld. Het bovenste gedeelte van de wanden zijn strak gestuukt en wit geschilderd.

Souterrain badkamer in klassieke Portugese stijl

Luxe afwerking en gemakken

De badkamer is ruim opgezet met een ruime inloopdouche over de gehele breedte van de badkamer. Daar vind je twee grote klassieke regendouches tegen over elkaar. Je kunt hier ook lekker badderen in het klassieke vrijstaande bad op pootjes. En tegenover het bad is de op maat gemaakte gepoedercoat RVS badmeubel geplaatst met ingebouwde granieten bad en wastafel. Beide inbouwkranen zijn volledig in dezelfde klassieke stijl. Als verlichting is er gekozen voor een combinatie van inbouwspots in het plafond en een extra lichtpunt boven de wastafel.

Maar dit is nog niet alles, want je kunt hier zelfs muziek luisteren door de ingebouwde speakers van Sonos!

Souterrain badkamer in klassieke Portugese stijl

Souterrain badkamer in klassieke Portugese stijl

Bron: Remkobijvoet.nl | Fotografie: Studiosenz.nl

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate