Stoere vrouwelijke keuken


Vandaag gaan we een kijkje nemen in de super leuke keuken van Ema Bihor, een liftestyle blogger uit Noorwegen met een passie voor interieur, eten, reizen en een gezond en gelukkig leven. Dat ze over interieur blogt is één ding, maar ze heeft er blijkbaar ook heel veel gevoel voor. Ema woont namelijk in een klein appartement in Oslo, die ze op een hele stijlvolle manier heeft ingericht. De woonkamer, de slaapkamer, de badkamer… alle ruimtes zijn stuk voor stuk inspirerend mooi ingericht met een vrouwelijk tintje. Hoe dat heeft uitgepakt in de keuken zie je hieronder!

Stoere vrouwelijke keuken

Lichte ruimtelijke keuken

Het is niet een hele grote keuken, maar het fijne is dat het een vrij brede ruimte is. Hierdoor voelt het niet heel krap aan in de keuken. Het grote raam zorgt er bovendien voor dat het heerlijk licht is. Je hebt hier ook te maken met een heel hoog plafond, die voorzien is van prachtige sierlijke ornamenten. Ook de rozet ziet er fantastisch uit, rondom de House Doctor Molecular hanglamp.

Stoere vrouwelijke keuken

Witte keuken met gouden accenten

Er is gekozen voor een hoekopstelling, bestaande uit zowel lage keukenkasten als hoge wandkasten. Strakke witte keukenkasten, die afgewerkt zijn met gouden deurgrepen en gouden plint aan de onderkant. Daarbij passend, vind je in de keuken ook een gouden kraan, goud servies en ook de twee hanglampen boven het aanrecht hebben een mooie gouden fitting. De gouden accenten geven de keuken een heel stijlvol en chique tintje.

Stoere vrouwelijke keuken

Grijs-roze betonstuc aan keuken achterwand

De lichte houten vloer is gecombineerd met strakke witte muren. Voor de keuken achterwand is er gekozen voor een andere afwerking. Die is namelijk gestuukt met betonstuc in een hele mooie grijs-roze-achtige kleurtint. Deze kleur maakt de keuken zowel stoer als vrouwelijk. Het stukje boven het fornuis is afgedekt met een grote vierkante marmeren plaat. Op het aanrecht vind je nog meer marmeren elementen, zoals de marmeren broodplank en de marmeren bak die gebruikt wordt voor het opbergen van de flessen kruiden.

Stoere vrouwelijke keuken

Stoere vrouwelijke keuken

Bron: Casavogue.globo.com | Fotografie: Mint Agency

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate