In deze badkamer is stoer met chic gecombineerd


Bij locatieagent Shoot Factory hebben we onderstaande mooie badkamer gevonden. Een karakteristieke chique driekamerwoning gelegen in de eerste klasse buurt Islington in Londen. Hoewel het een echte karakteristieke woning is, wat typerend is voor de buurt, heeft het een totale verbouwing ondergaan. Alles is van top tot teen gerenoveerd, van de begane grond met de ruime woonkamer en open keuken tot de bovenverdieping, waar de slaapkamers én de badkamer zijn ingericht.

In deze badkamer is stoer met chic gecombineerd

Complete verbouwing

Bij het herontwerp zijn stoere moderne materialen gecombineerd met chique klassieke elementen. Zo tref je in de woonkamer een stoere industriële sfeer aan, terwijl de hal juist heel landelijk chique is geworden. Voor de badkamer is gekozen voor een combinatie van deze twee stijlen. De nieuwe badkamer is daarom zowel stoer als chic.

In deze badkamer is stoer met chic gecombineerd

Het bijzondere aan deze badkamer, is dat het voorzien is van een grote dakraam. Ondanks dat het heel intiem is, wordt het voorzien van heel veel natuurlijk licht. Je treft hier originele details aan zoals de wit geschilderde bakstenen muur en de horizontale steunbalk.

Betonstuc, marmer en goud

Net zoals in de woonkamer zijn de muren in de badkamer bewerkt met stoere donkergrijze betonstuc. In de muur boven het bad is een nisje gecreëerd voor het opbergen van kleine flesjes. In de woonkamer hebben het betonstuc gecombineerd met een stoere betonlook gietvloer, maar hier hebben ze gekozen voor hele chique vierkante witte marmeren vloertegels. Een erg interessante en stijlvolle combinatie van stoer en chic. Deze combinatie tref je ook aan bij de wastafel. Een stoere granieten wastafel is namelijk gecombineerd met een leuk klassiek kastje, die afgewerkt is met een marmeren blad. De grote ronde spiegel met de zwarte stalen wand past er ook erg leuk bij.

Er is een klassiek wit vrijstaand bad aanwezig, met daarnaast een aparte open douche. En het toilet is middels een glazen douchewand gescheiden van de douche.

Wat de badkamer ook chic maakt, zijn de gouden accenten. De gouden douche, de gouden badkraan en ook de gouden wastafelkraan is uit dezelfde gouden serie.

In deze badkamer is stoer met chic gecombineerd

In deze badkamer is stoer met chic gecombineerd

In deze badkamer is stoer met chic gecombineerd

Bron: Shootfactory.co.uk

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate