Ton Sur Ton


Je ziet regelmatig dat trends uit de modewereld overwaaien naar de wereld van interieur en design. Ton Sur Ton is daar een heel mooi voorbeeld van. Het is een Franse benaming, en het betekent letterlijk toon op toon. Daarmee wordt er bedoeld dat je een bepaalde kleur in verschillende kleurtinten combineert, in een mix van lichtere en donkere nuance. Heb je een echte favoriete kleur, die je super mooi vindt? Dan is Ton Sur Ton wellicht een leuk idee voor jou. Ton Sur Ton is een populaire term bij de kapper en in de mode, en ook in de interieurwereld kan je Ton Sur Ton toepassen. Als je het op de goede manier toepast, kan het een geweldig mooi effect opleveren!

Ton Sur Ton

Kleurtinten combineren

Een bepaalde kleur in verschillende kleurtinten combineren, in een mix van lichtere en donkere nuance. Waar moet je dan aan denken? Het is eigenlijk heel simpel. Stel je wilt je woonkamer Ton Sur Ton inrichten in de kleur blauw. Dan kan je bijvoorbeeld de muren blauw schilderen. Voor de vloer kies je een vloerbedekking in een andere kleurtint blauw. Dat geldt ook voor de bank, de kussens, het vloerkleed, de lijstjes aan de muur, de gordijnen, noem maar op.

Ton Sur Ton

Ton Sur Ton

Natuurlijk kan je het volledig Ton Sur Ton inrichten, je zou het ook kunnen beperken tot alleen de muur, die je onderscheidt in de hoofdmuur, een lambrisering, de plinten, en eventuele muurdecoratie. Als je daarnaast een ander item in een andere mooie opvallende kleur neemt, die wel erg leuk bij de Ton Sur Ton kleur past, dan valt dát item heel mooi op.

Ton Sur Ton kan in principe al vanaf twee kleurtinten, maar je kunt natuurlijk ook meerdere kleurtinten gebruiken. Doordat alles in dezelfde kleur is, vormt alles een mooi geheel. En doordat er wel verschil is in kleurtint, is het toch ook erg dynamisch.

Ton Sur Ton

Ton Sur Ton

Ton Sur Ton

Ton Sur Ton

Ton Sur Ton

Ton Sur Ton

Ton Sur Ton

Ton Sur Ton

Ton Sur Ton

Ton Sur Ton

Ton Sur Ton

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate