Ultieme karakteristieke woonkamer!


Houd je van prachtige karakteristieke panden, die voorzien zijn van mooie originele details? Dan zal je deze woonkamer helemaal jouw ding! We hebben deze woonkamer gevonden op de website van Zweedse makelaar Ahre, die een super mooi appartement te koop heeft aangeboden. Het appartement is gelegen aan de Vasagatan in de Zweedse stad Göteborg, dat onderdeel is van de renovatie van een groot karakteristieke pand, die oorspronkelijk gebouwd is in het midden van de negentiende eeuw. Hieronder kan je een kijkje nemen hoe de woonkamer is geworden!

ultieme-karakteristieke-woonkamer-

Ruim en licht

Het is een super ruim en licht appartement met grote ruime kamers, die allemaal met elkaar in contact staan. In totaal heeft het een woonoppervlak maar liefst 175m2. Vandaar dat alle kamers ook super ruim zijn opgezet. Aan één kant van het appartement vind je deze woonkamer, ingericht tussen de slaapkamer en een tweede woonkamer. Deze woonkamer heeft aan beide kanten prachtige karakteristieke dubbele deuren, die toegang biedt tot de andere ruimtes.

ultieme-karakteristieke-woonkamer-

ultieme-karakteristieke-woonkamer-

Originele details

Deze deuren zijn natuurlijk prachtig, maar je vindt hier nog veel meer van deze mooie authentieke details. De enorme hoge plafonds van meer dan drie meter, de grote karakteristieke raampartijen, de hoge plinten, de sierlijsten en ornamenten aan het plafond, noem maar op. Al deze details zijn tot in de perfectie gerestaureerd en afgewerkt, en gecombineerd met nieuwe elementen. De super mooie chique visgraat houten vloer is daar een mooi voorbeeld van. Volledig nieuw, maar natuurlijk wel perfect passend bij de sfeer en stijl van het interieur.

Groen en blauw

Ook de gebruikte kleuren zijn opmerkelijk. In plaats van standaard wit, zijn de muren heel lichtgroen geverfd, terwijl er voor de de raamkozijnen, de deuren, de deurposten én de plinten gekozen is voor een bijzondere petrol blauwe kleurtint.

Zithoek in het midden van de woonkamer

De zithoek is centraal in de woonkamer ingericht. Daar vind je een groot vloerkleed en een combinatie van een grote grijze moderne bank en twee bijpassende grijze fauteuils. De glazen salontafel, de bijzettafel, de vloerlamp en de grote plant passen er ook allemaal mooi bij.

ultieme-karakteristieke-woonkamer-

ultieme-karakteristieke-woonkamer-

ultieme-karakteristieke-woonkamer-

ultieme-karakteristieke-woonkamer-

Bron: Ahre.se

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate