Verrassend leuke, ruime en lichte badkamer


In klein appartement is de badkamer ook klein. Althans, dat zou je denken. Maar deze badkamer bewijst dat het niet zo hoeft te zien. We hebben het gevonden op de website van Zweedse makekaar Nooks waar een klein appartement te koop stond. Een klein zolderappartement van slechts 42m2. Het is een jaren ’40 complex, maar het appartement is vorig jaar volledig gerenoveerd. Er is een nieuwe praktischer indeling gecreëerd met een open keuken en een transparante slaapkamer. En ook de badkamer is volledig verbouwd. Hieronder zien jullie het resultaat van de nieuwe inspirerende badkamer!

Verrassend leuke, ruime en lichte badkamer

Schuine wand met dakraam

Het appartement is klein, maar dan kan je niet van de badkamer zeggen. Omdat het om een écht zolderappartement gaat met een puntdak, heb je hier wel te maken met een schuine wand. Dit betekent dus iets minder loopruimte. De schuine wand is zwart geschilderd en er is een groot dakraam in verwerkt. Het dakraam zorgt niet alleen dat de badkamer voorzien wordt van natuurlijk licht. Je kunt het ook open zette, zodat de vochtige badkamer ontlucht kan worden.

Verrassend leuke, ruime en lichte badkamer

Chique klassieke badkamer

De schuine wand vormt een mooi licht-donker contrast ten op zichte van de rest van de badkamer. De muren zijn betegeld met leuke witte wandtegels, terwijl er op de vloer gekozen is voor super stijlvolle carrara witte marmeren tegeltjes, die in visgraat patroon zijn gelegd. Deze tegels geven de badkamer een hele chique klassieke look.

Verrassend leuke, ruime en lichte badkamer

Moderne voorzieningen

De badkamer is voorzien van veel moderne gemakken. Een bad on het dakraam, een inloopdouche met een luxe douche set, een hangtoilet, de twee ronde spiegels aan de wand, een mooie klassieke tafel met chromen poten en een marmeren blad met de wastafel. Er is zelfs een soort washok gecreëerd met marmer, waar de wasmachine en droger geplaatst zijn.

Verrassend leuke, ruime en lichte badkamer

Bron: Nooks.se

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate