Vintage kinderkamer met roze muren


De kleur van de muren kan bepalend zijn voor de sfeer in huis. Ga je voor neutrale kleuren zoals wit, lichtgrijs of taupe? Of ga je voor iets gedurfdere kleuren zoals blauw of paars? Het is natuurlijk ook mogelijk om de muur kleuren af te wisselen in de verschillende kamers. Dat hebben ze gedaan in de het appartement van de kinderkamer die we vandaag aan jullie willen laten zien. In de woonkamer is er gekozen voor witte muren, grijze muren in de keuken, blauwe muren in de slaapkamer, en voor de kinderkamer hebben ze alle muren roze geschilderd.

Vintage kinderkamer met roze muren

Zachte roze muren

Het is een hele fijne en lichte kinderkamer met hoge plafonds. Het raam zorgt niet alleen voor heel veel lichtinval, door de mooie kozijnen, is het ook een vorm van decoratie. Alle muren zijn roze geschilderd, een zachte roze kleurtint, die een mooie combinatie vormt met de sfeervolle houten vloer, de witte kozijnen en het witte plafond. En de verschillende leuke ingelijste posters passen ook perfect bij de zachte roze muren. Normaal gesproken komen roze muren heel erg prinses-achtig over, maar hier is dat eigenlijk niet aan de orde.

Vintage kinderkamer met roze muren

Vintage meubels

Door het gehele Scandinavische appartement vind je super leuke vintage meubels en accessoires. Ook in deze kinderkamer hebben ze hier voor gekozen. Het houten vintage meegroeibed is daar een heel mooi voorbeeld van. En het vintage houten kastje met de ronde poten aan de andere muur is erg leuk. Wat ook erg fijn is in deze kinderkamer, is dat het voorzien is van een vaste kast. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar het is natuurlijk ook heel erg ruimtebesparend. Deze kast wordt gebruikt voor zowel kleding als speelgoed.

Vintage kinderkamer met roze muren

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate