Winter dakterras met jacuzzi


Over het algemeen wordt er in de winter geen gebruik gemaakt van de tuin, het dakterras en het balkon. Dat dit niet altijd zo hoeft te zijn, hebben we vorig jaar laten zien. We hebben een kijkje genomen op een geweldig dakterras van een Scandinavische dubbele bovenwoning, dat ingericht is met de ultieme kerstsfeer. Vandaag willen we laten zien dat het nóg beter kan, op dit dakterras hebben ze namelijk een jacuzzi geplaatst!

Winter dakterras met jacuzzi

Ook dit is een dakterras van een Scandinavisch appartement. Het is een ruim dakterras, waar je een uitzicht hebt over de mooie rode daken van Stockholm. Een jacuzzi in huis is natuurlijk een luxe, maar het is helemaal ideaal als je er één hebt in je tuin of op het dakterras. Heerlijk om in lekker warm onder water te zitten, terwijl de koude bovenlucht erboven hangt. De sneeuw op de vloer maakt het zelfs nóg gezelliger!

Winter dakterras met jacuzzi

Energiekosten

Overweeg je ook een jacuzzi in je tuin of het je dakterras, let dan wel op de bijbehorende energiekosten. Omdat het buiten is, heb je namelijk ook meer energie nodig om het water warm te houden. Er zijn gelukkig ook manieren om energie te besparen, bijvoorbeeld met een warmtewisselaar.

De andere hoek van het dakterras is ingericht als een loungehoek. Daar vind je een luxe loungeset met een grote hoekbank en bijbehorende tafel. Door de kussens en de warme dekens kan je er ook in de winter zitten.

Winter dakterras met jacuzzi

Sfeervolle verlichting

Het is een dakterras die je overdag kunt gebruiken, maar in de avond is het er nóg gezelliger. Dit is te danken aan de sfeervolle verlichting. Naast vaste verlichting in de houten balustrade, hebben ze op verschillende plekken gezellige kaarsjes en lantaarns neergezet. Ook de jacuzzi is onder water voorzien van verlichting.

Winter dakterras met jacuzzi

Winter dakterras met jacuzzi

Winter dakterras met jacuzzi

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate