10x Werkplek in de kinderkamer


Vandaag willen we de leukste inspiratie voorbeelden laten zien van een werkplek in de kinderkamer! Kinderen horen te spelen, en dat speelse karakter moet op de één of andere manier ook terugkomen in de kinderkamer. Leuk behang, een schommel, een tipi tent, noem maar op. Daarnaast is het ook altijd handig dat kinderen hun eigen werkplek hebben in hun eigen kamer. Een werkplek met een bureau waar ze kunnen tekenen, een boekje kunnen lezen of huiswerk kunnen maken. Maar hoe kan je een leuke werkplek creëren in de kinderkamer? Bekijk de tien mooie inspiratie voorbeelden en raak geïnspireerd!

Werkplek kinderkamer

Kinderkamer bureau

Een werkplek in de kinderkamer bestaat uit twee belangrijke onderdelen. Het belangrijkste is natuurlijk het bureau en een bijbehorende stoel. Er zijn veel kinderkamer bureau’s verkrijgbaar in verschillende formaten, materialen en kleuren. Maar je zou er ook een leuk DIY projectje van kunnen maken. Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Een eenvoudig wandbureau met een stoere plank aan de wand zou al super leuk kunnen zijn.

Werkplek kinderkamer

Opbergen

Naast een bureau zijn opbergmogelijkheden bij de werkplek in de kinderkamer ook belangrijk. Wandplanken en kasten zijn het meest voor de hand liggend. Maar je kunt ook denken aan leuke open wandkastjes, vrolijke opbergdozen, opbergmanden, en vakjeskasten zijn ook altijd super leuk.

Decoratie

Decoratie hoort er natuurlijk ook bij. Bij werkplekken van volwassenen mag decoratie niet ontbreken, en al helemaal niet bij een werkplek in de kinderkamer. Lijsten met leuke prints doen het altijd goed in kinderkamers. Je zou de posters en prints ook gewoon aan de muur plakken met leuke kleurrijke washitape. Andere decoratievormen zoals slingers, knuffeldierenkoppen of een krijtbord bijvoorbeeld geven de werkplek een leuke speelse uitstraling.

Werkplek kinderkamer

Werkplek kinderkamer

Werkplek kinderkamer

Werkplek kinderkamer

Werkplek kinderkamer

Werkplek kinderkamer

Werkplek kinderkamer

Werkplek kinderkamer

Bron: Spearmintbaby.com | Lovelylife.se | Mommodesign.com | Cotemaison.fr

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate