Een tipi tent in de kinderkamer


Kinderen vinden het heerlijk om hun eigen plekje te hebben. Daarom bouwen ze ook zo graag hutten en tenten. In de woonkamer worden stoelen, tafels en tafelkleden gebruikt om tenten van te maken en buiten in de tuin worden hutten gebouwd van oude planken, oud papier en kisten. Een leuke manier voor kinderen om zich te vermaken maar het gaat ze om het einddoel, het hebben van een knus gezellig plekje voor zichzelf en voor vriendjes. Daarom is een tipi tent een leuk idee om in de kinderkamer te plaatsen. Een tipi tent is eigenlijk een heel simpel principe: een paar stokken met een mooi doek er omheen. Vandaar dat deze tenten ook vaak zelf gemaakt worden.

Een tipi tent in de kinderkamer

Een eigen plekje

Het is belangrijk voor kinderen om een eigen plekje te hebben in huis. Een plek waar ze kunnen lezen, spelen, samenzijn met vriendjes en vriendinnetjes óf zich even terugtrekken van de rest. Je denkt er misschien niet zo gauw aan, maar ook kinderen vinden het fijn om heel eventjes rust te hebben. Zeker kinderen die graag op zichzelf spelen of boekjes lezen. Kleed daarom de tipi gezellig aan met comfortabele kussens, kleedjes en gezellige lampjes.

Tipi-tent-kinderkamer-2

Tipi-tent-kinderkamer-4

Het design

Omdat er zoveel mooie tipi tenten te koop zijn, is het vaak moeilijk om de juiste te kiezen. Ze zijn allemaal leuk! Kies er uiteindelijk eentje die goed bij de sfeer van interieur past. Is jouw kinderkamer zwart wit ingericht? Dan is het heel leuk om een zwart wit tipi tent te kopen voor in de kinderkamer. Op die manier is het een toevoeging aan de kinderkamer die ook nog eens perfect in de stijl van het interieur past. Overigens vinden kinderen het vaak ook leuk om mee te beslissen, wie weet hebben zij nog een leuk en creatief idee welke tipi tent je moet kiezen.

Tipi-tent-kinderkamer-3  Tipi-tent-kinderkamer-5

Een tipi tent in de kinderkamerEen tipi tent in de kinderkamer

Een tipi tent in de kinderkamer

Een tipi tent in de kinderkamer

Een tipi tent in de kinderkamer

Een tipi tent in de kinderkamer

Een tipi tent in de kinderkamer

Een tipi tent in de kinderkamer

Tipi-tent-kinderkamer-1

Bron: Home-designing.com | thehandmadehome.net | Etsy.com | Pinterest.com | Ripandtan.jennikayne.com | Strawberryearth.com | Elisabethheier.no | Sondag-label.be | Stijlbloem.blogspot.com.es

2 Comments

  1. Pingback: Speelhuisje in de tuin | HOMEASE

  2. Pingback: Loungehoek in de kinderkamer | HOMEASE

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate