Chique badkamer ontwerp met mooie materialen


Kleuren en materialen zijn de twee belangrijkste elementen die een sfeer kan bepalen in een interieur. Voor het ontwerp van de badkamer die we vandaag met heel veel plezier aan jullie willen laten zien, hebben ze met een selectie van verschillende materialen een hele chique en luxe sfeer gecreëerd. Wat ons betreft een top ontwerp!

Chique badkamer ontwerp met mooie materialen

Hout, marmer, zwarte kranen en een glazen douchewand

Voor het badkamer ontwerp spelen drie verschillende materialen een belangrijke rol. Hout, wat hier terugkomt in de vorm van de houten vloer in het droge gedeelte van de badkamer. Het tweede element heeft met de kleur zwart te maken. De zwarte wastafel kraan, de grote zwarte inbouwdouche en bijbehorende knoppen, de zwarte haken voor de handdoeken, en ook de raamdecoratie in de vorm van stijlvolle jaloezieën zijn volledig zwart. Het belangrijkst element van de badkamer is marmer, wat hier ook bepalend is voor de chique luxe sfeer. Niet alleen de wanden en de vloer in de inloopdouche zijn bekleed met marmeren platen, ook de zwevende badkamermeubel bestaat grotendeels uit marmer. Eigenlijk heb je nog een element dat de badkamer af maakt, namelijk de glazen douchewand. Een op maat gemaakte glazen douchewand die via een u-profiel gemonteerd is aan de vloer, de wand en het plafond.

Chique badkamer ontwerp met mooie materialen

Geen bad, wel een ruime inloopdouche

De badkamer is niet super groot, maar zéker ook niet klein. Hoewel het groot genoeg zou zijn voor een bad én een aparte douche, hebben ze hier ervoor gekozen om geen bad te nemen. Hierdoor is het mogelijk om alle andere voorzieningen lekker ruim op te zetten. De inloopdouche bijvoorbeeld, die te vinden is tegen de buitenmuur bij het raam. En ook de badkamermeubel is erg breed. Hiernaast vind je in deze badkamer ook een modern hangtoilet.

Chique badkamer ontwerp met mooie materialen

Chique badkamer ontwerp met mooie materialen

Bron: Ilgranito.be | Fotografie: Tineke de Vos

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate