De minimalistisch warme badkamer van Erin!


Laatst lieten we de super mooie keuken zien van de Erin’s. Omdat we de badkamer ook zó mooi vinden, konden we het niet laten om ook de badkamer aan jullie te laten zien.Houd je van badkamers met een kalme en natuurlijke uitstraling? Dan zal je deze badkamer helemaal leuk vinden. Kijk snel verder en raak geïnspireerd!

De minimalistisch warme badkamer van Erin!

Badkamer raam

De woning heeft twee ruime woonlagen. Op de begane grond zijn dus de heerlijke woonkamer en de nóg mooiere keuken ingericht. Boven vind je de slaapkamer en de badkamer. Het is geen mega grote badkamer, maar het is zéker voldoende voor het stel. In de buitenmuur is een raam aanwezig, die de badkamer voorzien van natuurlijk licht. Doordat je het raam open kunt zetten, kan de badkamer ook goed ontlucht worden. Dat is wel zo fijn voor een ruimte, waar je te maken hebt met veel vocht. Door het raam heb je bovendien een mooi natuurlijk uitzicht.

De minimalistisch warme badkamer van Erin!

Tadelakt muren en houten vloer

De badkamer heeft een minimalistische uitstraling gekregen. Dit is vooral te danken aan de met lichte, bijna witte, tadelakt bewerkte wanden. Ook het plafond heeft deze naadloze bewerking gekregen. Dit hebben ze gecombineerd met een mooie waterbestendige houten vloer, die de badkamer meer sfeer en warmte geeft. Deze houten planken zijn ook gebruikt om de zijkant van het bad mee te bekleden.

De minimalistisch warme badkamer van Erin!

Bad, open douche en wastafelmeubel

Het bad vind je tegen de buitenmuur, net onder het raam. Direct daarnaast is de douche ingericht, een open douche, die middels een mooie op maat gemaakte glazen douchewand tot het plafond, gescheiden is van de wastafelmeubel. Een super mooie wastafelmeubel, waar hout gecombineerd is met een carrara wit marmeren blad. Tegen de muur boven de wastafel, vind je een chique ronde spiegel, de stoere vintage wandlamp, en een strakke zwarte inbouwkraan. Deze inbouwkraan komt uit dezelfde serie als de zwarte regendouche en de badkraan.

De minimalistisch warme badkamer van Erin!

Open vaste kast

De wastafelmeubel heeft een ladekast waar spullen in opgeborgen kunnen worden. Daarnaast is er nog meer opbergruimte gecreëerd, in de vorm van een super mooie vaste open kast, die in de muur is verwerkt. De grote nis in de muur is ook volledig bewerkt met het tadelakt, en ingericht met drie mooie houten planken boven elkaar. Een mooi plekje met mooie spullen.

Bron: Sfgirlbybay.com | Fotografie: Lily glass

1 Comment

  1. Marja Bekhuis Reply

    Waar kun je de zwarte planchette in de witte badkamer bestellen?

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate